5 задължителни мъжки аутфита за студеното време

Кои са модните типажи, на които искаш да приличаш?

0 коментара Сподели:

Дрехите и температурата навън вървят ръка за ръка, поне при мъжката мода. Всички джентълмени са деликатни създания, така че ако времето леко застуди, веднага идва време за пълна премяна – от глава до пети. Пък и кой знае защо аутфитите при мъжете никога не са пълни без някаква връхна дреха – така е подреден светът на модата. В селекцията по-долу сме подбрали някои от основните куул типажи, които можеш да срещнеш в софийския градски хабитат. Ако решиш да смениш сегашния си имидж в полза на някой от тези тук, няма по-лесно нещо – всяка разновидност на посочените дрешки може да се озове в гардероба ти с един клик в eMAG, при това на супер цени. Бързо, лесно, удобно – без ненужни разговори с продавач-консултанти, без висене в молове и най-вече без подскачане на един крак по пробните. В случай че не си уцелиш размера – процедурата по връщането е по-лесна от всякога, не се притеснявай.

Ето кои са някои от задължителните мъжки стайлинги за есента:

ХИПСТЪРСКИ

Важното при хипстърската стилистика е да демонстрираш самоироничност, попкултурна идентичност и разбиране на метапрепратки, обгърнати в мейнстрим мистериозност. С други думи ти не просто слагаш кецове с размери на лодка и цветове на дискотека –

ти правиш един своеобразен стейтмънт.

Сред задължителните допълнения към стайлинга са широки дънки ала 2000 година, квадратен часовник със златист отблясък и Т-шърт със странна щампа, за предпочитане на банда, ретро тв сериал или лого на вече изчезнала компания. Ако намериш фланелка и с трите наведнъж – печелиш бонус точки!

IT-СКИ

Когато работиш в IT сектора, можеш да си позволиш да носиш каквото си искаш – там няма и никога няма да има дрескод.

Ако си с панталони по време на видеоконференция, това е достатъчно старание.

Хай-тек имиджът винаги идва в комбинация между практичност и технологии от бъдещето, а ако трябва да го опишем с няколко щриха, те ще са предимно в тъмната палитра –цветовете варират между черно и различни оттенъци на сивото с тук-там малко бяло за разнообразие. Маратонките приличат на космически кораб, панталоните са карго, а смарт часовник е черешката на тортата. Ако случайно от всичко това не се досетите с какво се занимава човекът, спокойно – той ще ви каже сам, при това на запознанство.

РОКЕРСКИ

Както името показва, това е имидж, продиктуван от принадлежност към една от най-големите субкултури на света – рок братството. Под това доста широко определение попадат всички, които не слушат определени балкански стилове, но за сметка на това ронят сълзи на Metallica и куфеят на Bon Jovi или обратното – в зависимост на коя банда повече са фенове. Най-ярко хард и хеви

стилистиката се проявява с кожено яке тип рокерия,

задължително върху тениска на любима, емблематична банда, която за разлика от хипстърите, рокаджиите в действителност са слушали. При това не иронично. Всичко това допълнено с много хром и аксесоари с изобилие на черепи и кости.

БОХЕМСКИ

Докато всички изредени дотук стайлинги са продиктувани от принадлежност, бохемският стайлинг е подчинен на липса на желание за спазване на правилата. Затова и

трудно можем да го поставим в строго определени рамки.

Когато обаче се сблъскате с представител на вида „творец на свободна практика“, няма как да го сбъркате даже за секунда. Впечатление при този начин на обличане правят най-вече шармантните цветове и смелите комбинации – кафяви джинси с червени чорапи, жълти обувки, синя риза, лилав пуловер и зелено яке са в напълно приемливата палитра. Особено ако към тях има шапка. Също така часовникът винаги е със стрелки, както класиката повелява.

СТИЛЯРСКИ

Ако искаш да приковеш всички погледи към себе си, при това по добрия начин, има един клубен тоалет, който е

мъжкият еквивалент на червената рокля с гол гръб:

прилепнала по тялото риза с елегантни, но екстравагантни детайли, тесни дънки, подчертаващи всичко необходимо, и обувки, в които можеш да се отгледаш. Подобни тоалети идват с необходимост преди да обличането им да минеш през фитнеса, но пък дават едно различно присъствие и самочувствие. Също гарантират веднага да ти дръпнат червеното плюшено въже на ВИП входа. Особено ако под ръкава на сакото небрежно се подава огромен стилен часовник.

Ако пък си по 10 часа в къщи и работиш, виж тук удобни предложения

Прочети и за жените без филтри.

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *