Есенно завръщане в града: местата, които посещаваме

Виж с какви нови места ни посреща градът за есенното ни завръщане

0 коментара Сподели:

Това завръщане хич не го обичаме, но истината е, че след дългото и изпълнено с емоции лято градът определено има какво ново да ни предложи. Появиха се свежи локации, барове и ресторанти отвориха врати през жарките месеци, а кокетни чисто нови магазинчета направо ни взеха сърцето в малките улички. Ето защо на следващите редове събираме специално за теб всички места, които заслужават внимание при есенното ни завръщане в София.

Разглеждай внимателно и си избери твоя нов любимец!

Donerstag

Напълно нов и убийствено вкусен, Donerstag предизвика истински фурор в града ни и честно казано – такава опашка за дюнери отдавна не сме виждали. На ул. „Искър“ 11 ни очакват най-сочните, пресни, топящи се в устата умами вкусове, като дюнерът и всички техни предложения са задължителни. Месото е винаги прясно, а сосовете ни карат да искаме още. Там ли си?

ул. „Искър“ 11

MIAM Minimarket

MIAM наричат себе си скромно квартален минимаркет, но ние ще ги наречем оазис на добрия вкус. Тук ни очаква експлозия от вкусове, изключителна домашно приготвена храна и продукти. Великите им минибургери вече са тотален хит, а домашният оцет, сандвичите с картофен хляб, подправката Дука и баският чийзкейк ни карат да се връщаме отново и отново.

ул. „Марин Дринов“ 2А
+359 88 255 0831

Sabrosa

Sabrosa е с вълшебен интериор точно по наш вкус, а освен ароматно кафе и десерти тук можеш да опиташ разнообразие от вина, перфектна сангрия, страхотни салати и тапаси. Както те самите казват – мезетата им са известни в целия квартал, а ние потвърждаваме, че това е градският оазис, в който чашата вино винаги се сервира с нещо изумително вкусно.

ул. „Искър“ 36

СОЛ bar

Накъде без СОЛ в есенна София? Тук идваме, когато искаме да хапнем и пийнем наистина добре, а концепцията за бар с храна е любимото ни изобретение на тази локация. През лятото ни заплениха с разкошни салати, скариди, ушички, крилца, севиче, патешки дроб и тарама, а за есенните дни нямаме търпение да видим какво ни готвят. Сигурни сме – ще е вкусно!

ул. „Врабча“ 26

ж Jazz Room

на откриващата снимка

Ж Jazz Room на Йордан Жечев и Савина Матакиева е мястото, от което София отдавна имаше нужда. На приземния етаж на сграда от 1930 г. в стария център на София клубът ни дава максималния лукс за време със себе си или с компания и истинско меломанско изживяване. Меки кресла, кристален звук, топъл салеп и блажена наслада от музиката.

ул. „Цар Симеон“ 49
+359 89 356 6026

Търсиш нещо вегетарианско? Не пропускай Plant.bite.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.


Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *