Обратно на училище: курсове за развитие в София

Започни учебната година с някоя от тези школи за умение или език!

0 коментара Сподели:

Жаждата за знания и любопитният дух са две качества, които трябва да храним винаги. Така можем и да се развием професионално с нов квалификация или да подобрим умение, което вече имаме. В контекста на времето, в което живеем, често мечтаем и да усетим държавите в автентичния им вид. Да вкусваме от сладкия живот с всичките си сетива, да криволичим по малките улички и да общуваме с местните. Да говорим на техния език. На помощ в амбициите ни идват езиковите школи, с които тренираме мозъка си.

Ето къде и какво ново можеш да научиш.

ITCE

ITCE е център за иновативни обучения и консултантски услуги и партньор на организациите в тяхната дигитална трансформация. Последните 20+ години ITCE са посветили на промяна и модернизация на различни организации, развиване на техните процеси, умения и култура.

Целта е ефективност в ежедневната работа, продуктивност и добри резултати.

Именно затова тук ще откриеш Microsoft, AWS, ServiceNow обучения, както и подхода за управление Agile, който да усвоиш като начин на работа и мислене. Чрез комбинация от интерактивни инструкторски лекции, както и групови и индивидуални упражнения, базирани на бизнес казуси, ще съумееш да адаптираш методологията в бизнеса си.

Управлението на съвременните организации във време на постоянни промени и иновации е истинско предизвикателство и налага нуждата от нов, по-добър Agile начин на работа, свързан с разработка на проекти и продукти. Портфолиото от обучения в ITCE включва разнообразие от акредитирани и персонално развити курсове, мениджмънт коучинг програми, симулации и семинари, целящи да предоставят на организациите знание в най-иновативните форми според техните нужди. ITCE е член на LLPA (Leading Learning Partner Association), група от 29-те водещи учебни центрове в Европа, която гарантира предоставянето на консистентни и висококачествени трейнинг услуги.

бул. „Цариградско шосе“ 111Б
02 44 00 444

Finance Academy

Ако интересите ти са насочени към търговията, инвестициите или финансите, твоето място определено е тук! Finance Academy предоставя практическо и достъпно дигитално обучение, чиято мисия е да осигури алтернатива на традиционното образование. Курсовете се провеждат от лектори и практици в различни сфери и изграждат експертни кадри чрез достъпния и иновативен образователен модел. Цялостната програма по Инвестиции и лични финанси на Finance Academy е създадена

с цел да обясни на достъпен език как функционира светът на инвестициите

и как да структурираш разумно личните си финанси. Всички курсисти преминават през серия от онлайн курсове и лекции, като получават достъп и до допълнителни образователни ресурси, а гост-лектори от успешни компании ще споделят с теб своите знания и умения.

Участниците ще могат да учат с имена от най-големите международни фондове като Пламен Моновски – най-младият управляващ директор на BlackRock с повече от четвърт век инвестиционен опит. Време е да надградиш своята финансова култура и грамотност, да се научиш да инвестираш в акции, недвижими имоти или криптовалути. Изборът е твой! Записването е отворено през септември и октомври, а кандидатстването ще откриеш на сайта на Finance Academy до 18 октомври. Стартирай с безплатен курс!

бул. „Васил Левски“ 65
0877 090 951

Нордстудео

Учи ти се шведски, норвежки, датски или нидерландски? Искаш да знаеш повече за културата на тези страни и да разбереш как живеят северняците? НордСтудео е мястото за теб! Езиковата школа е основана през септември 2001г. като първата в България частна школа, специализирана в преподаването на езици от германската езикова група. Освен практически езикови курсове, водени от екип от филолози, можеш да запишеш и разговорен или специализиран езиков курс с бизнес или медицинска насоченост.

Специализираната школа за северни езици ще те очарова от начало до край!

Занятията се провеждат в слънчеви зали с имена на градове и започват с похапване на традиционни лакомства от съответната страна, които с времето и ти ще научиш как да приготвяш. И не само! Тук често се организират и тематични събития за курсистите с песни, игри и, разбира се, още повече вкусотии! И за да е още по-хубаво, курсовете в НордСтудео са делнични, вечерни или през уикенда, а в случай че нямаш възможност да присъстваш, можеш да се обучаваш и дистанционно.

В НордСтудео не просто ще научиш някой от северните езици, а напълно ще се потопиш в културата на северните европейски страни! След края на обучението ще знаеш що е то fika, как се отбелязват шведските празници Midsommar и Lucia и холандският Koningsdag. Есента е времето за нови знания и впускане в чисто нови предизвикателства. Гмурни се в това приключение и ти!

бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ 145
02 963 17 65
089 330 6194

British Council

Британският съвет в България e нашата връзка с Обединеното кралство. Тук можеш да откриеш курсове по английски език за всички възрасти със световните експерти в обучението, британски изпити, сертификати и квалификации и прекрасни възможности за обучение във Великобритания. Очакват те!

ул. „Кракра“ 7
02 942 43 44

0887 42 43 44

Goethe-Institut

Над 30 години културният институт на Германия е посланик на знанието. В Гьоте-институт те очакват курсове по немски език в България и Германия, онлайн курсове, достъпни в цялата страна, преподаване, изпити и допълнителна квалификация. Добавяме и прекрасните им събития и състезания.

ул. „Будапеща“ 1
02 9390 100

La Scuola

„Езикът е пътят към мечтите“ – Вече пета година La Scuola обогатява със знания, предлагайки индивидуални, групови и корпоративни обучения както онлайн, така и на живо. Специализираните езикови курсове, водени от прецизен екип филолози, по английски, испански, италиански, немски, руски, турски и френски са на две минути от НДК и работят всеки ден с гъвкав график. Школата е предпочитана и от чужденци за обучение по български, както и от един чужд език на друг.

ул. „Гургулят“ 22
0899 077 951

Институт Сервантес

Тук ни дават най-доброто от испанската култура с общоезикови курсове по испански език за възрастни, деца и подрастващи. Освен обучението по български за испаноговорящи, по превод, разговор, бизнес, обучение на учители и курсове за DELE – опитай и богата програма културни дейности.

ул. „Света София“ 3
02 810 45 00

Агора София

Япония е магия и необятност и точно тази любов към нея намираме в Агора София. Тук те очаква обучение по японски език и култура за начинаещи, средно напреднали и напреднали, както и специални курсове и индивидуални занятия. Курсовете им по калиграфия и икебана не са за изпускане!

ул. „Царибродска“ 77
0884 526 419

Запознай се и с местния ни татуист – Богдан Бояджиев.

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *