Блейзърите, които газират стила ни

Бунтарската елегантност на тази тенденция се завръща, за да завладее улиците и през този сезон

0 коментара Сподели:

Това е една от тенденциите на миналогодишния сезон, която, вместо да отлети с тапата на шампанското навръх Нова година, реши да поостане и да газира стила ни със своята бунтарска елегантност.

Както всеки уважаващ себе си моден човек знае, NYFW тъкмо приключи (16 февруари, бел. ред.)  и по улиците на мегаполиса е пълно с разноцветни хора, стилове и идеи за това, как можем да бъдем облечени през всички моменти на годината. Модата по улиците е също толкова вдъхновяваща, колкото и тази по подиумите и по традиция ние се стремим да ти покажем именно нея, защото някак е по-присъща на същността ни. И точно по улиците на Ню Йорк забелязахме толкова много от тази тенденция, че нямаше как да не се впуснем в търсене на кадри, които да ти покажат най-доброто от нея.

Става въпрос за класическия блейзър, който идва леко овърсайз или пък с издължен силует, за да се превърне в задължителен елемент от гардероба на всяка дама. Комбинациите с този елемент са безкрайни, а идеите за стилови интерпретации са повече, отколкото можеш да си представиш. Но все пак е важно да споменем възможностите да комбинираш блейзъра с миди плисирана пола, просто да добавиш деним или да го комбинираш с панталон в свободен силует. Избери го в пастелен цвят, за да убиеш строгостта му, или просто го носи вместо рокля, за да си безумно секси по улиците.

Разбира се, ако искаш това да е универсалният боец в гардероба ти оттук нататък, заложи на неутрални тонове – сиво, черно, тъмносиньо и бежово. Това си е една абсолютна стилистична класика, която може както да те направи изключително стилна, така и да разчупи стила ти. Всичко е в ръцете ти… и в дебрите на гардероба ти.

За още модни находки, надникни тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *