Гледай ни на живо

Виж церемонията по връчването на годишните награди Go Guide Food and Drink Awards

0 коментара Сподели:

И ти ли си падаш леко воайор, драги ни читателю? Е, поне не си сам. И ние обичаме да гледаме, особено самобитно прекрасни неща. Сигурно си чул, че “тайната вечеря”, а.к.а. Наградите на Go Guide ще се проведат този четвъртък от 20:00 часа на затворена церемония.

Добрата новина е, че ще можеш да ни държиш под око във всяка една минута благодарение на сладурите от streamer.bg и да ни гледаш на живо, почти като „Оскарите“. Беше мега оспорвана битка и сега ръцете ни сърбят да споделим с теб какво реши гласът божи, а именно този на народа.

Но ние не сме от онези, дето правят kiss and tell, затова те оставяме да гадаеш.

Времето тиктака бързо, скоро ще знаем гордите носители на титлите за идната една година, а ти не пропускай да си цъкнеш един римайндър и да прекараш малко време с нас, макар и дистанционно тук.

Нека обобщим: ще имаме live streaming от наградите и всеки може в съвсем реално време да разбере кои са победителите.

Можеш да ни последваш тук с Reminder, като натиснеш бутона. Това е благодарение на приятелите ни от Streamer.

Гласуването приключи на 16 февруари, много хора се сдобиха с ваучери в номинираните заведения, нови кецове, парфюми и прочие. Имаше неочаквани обрати в надпреварата и горим от нетърпение да обявим големите победители. С пълни сили се  подготвяме за голямата церемония, така че не я пропускай.

Виж какво се случви точно преди финала на  GoGuide Food & Drink Awards.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *