Водните страсти и басейните на града

Пристан на удоволствието

0 коментара Сподели:
pool

Правим хармонична връзка с русалките в нас, облягайки се на шезлонга само с книга, слънчеви очила и коктейл в ръка! Градските жеги са доста по-поносими, когато са прекарани в пряка близост до вода. Софийските басейни ни спасяват като един истински пристан на удоволствието. В последните години тези места се превърнаха в оазиси, задоволяващи нуждата ни за плуване, забавление и споделени емоции.

Летните температури ни карат да пуснем котва на тези локации…

Montecito

Откритият басейн на Hotel Montecito е нашето тайно градско бягство, когато искаме страхотна локация и воден релакс за душата. С площ от 315 кв.м, полуолимпийски размери, кула за скачане и детски басейн, мястото е право в целта за забавление на цялото семейство. Входът за гости на хотела е безплатен, като използваме ресторанта и
всички удоволствия, които предлага хотелската част.

бул. „Цариградско шосе“ 357
0888 004 820

СПА Комплекс Белчински извор

СПА Комплекс „Белчински из вор“ е само на час от София, а басейните му са перфектният вариант за летен отдих. Минералната вода в тях е от собствен извор, като освен впечатляващата СПА част ви очакват още външен минерален басейн с перфектните 29 градуса и минерален вътрешен басейн. Ще се поглезите и с външно студено и топло минерално топило и хидромасажно джакузи с 15 хидромасажни дюзи.

с. Белчин
0884 025 542

Top secret

Top Secret е място за хедонисти, за хора със сходни интереси, обожаващи живота и имащи вкус към всяка негова наслада. Със страхотна локация в близост до центъра на София, това е извънградски оазис в градски условия. Интериорните решения, минимализмът и естествените материали го превръщат в нашата любима дестинация, когато искаме релакс в комбинация с истински добър вкус. Уникалното съчетание между градина, басейн и bar &
diner ни предоставят максимална наслада и кулинарни радости за небцето. Басейнът с размери 12 на 6 м създава чудесна атмосфера за среща с приятели и забавление, а вечер тук идваме за коктейл и подбрана музика. Top Secret разполага с 50 места на закрито и 70 места в градината край басейна. Локацията е предпочитана и за ивенти, открит офис или тийм билдинг, а концепцията остава adult only.

бул. „Св. Климент Охридски“ 107
0879 878 878

Предлагаме ти гастрономическо пътуваме до Виена

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *