В София през уикенда: 24 – 25 февруари

Нямаш планове за уикедна? Всичко е точно. Ние имаме.

0 коментара Сподели:

Спектърът на този уикенд е от медитация до ребра, така че няма да е твърде смело, ако кажем, че има за всеки вкус по нещо. Между двете можеш да се включиш с дарение за “солидарния гардероб” и да послушаш TromBobby. 

СОЛИДАРЕН ГАРДЕРОБ
СЪБОТА, 14.00 @ SITO STUDIO

Чудиш се какво да правиш с всички онези дрехи, които отдавна не си обличал? Солидарният гардероб събира позабравените ти съкровища, отпечатва ръчно авторски изображения и ги разпродава. Събирането ще се случи тази събота, а втората част – базарът, на 27 февруари. Средствата отиват за Food Not Bombs (Global) / Храна, не война (София) – помагат на хора в неравностойно положение, и  World Horse Rescue – приют за рехабилитиране на болни, измъчени и травмирани коне. Дрехите се събират в Sito Studio, където се отпечатват и изображенията. Намини съботно, освен че ще свършиш нещо добро за себе си и за някого другиго, ще има чай, сладки и приятели. 

МЕДИТАЦИЯ, ИЗКУСТВО И НАЧИН НА ЖИВОТ
СЪБОТА, 15.00 – 1800 @ ПАТЛАДЖАНИ (УЛ. БЪЛГАРСКА ЛЕГИЯ 36Б)

Арома медитацията с Яна се казва “Осъзнай и дишай” и има за цел чрез дишане и визуализации да пробуди твоята осъзнатост. Това се случва сред аромат на тамян, който провокира чувство на вътрешен мир и релаксация. След края на занятието с Яна пиеш един топъл чай и се подготвяш за нещо, което наричат жив транс, или музикална медитация. Ако си любопитен да прекараш съботата си по този необичаен начин, побързай да си направиш резервация. 

RIBS BROTHERS НА 1
СЪБОТА, 18.00 @ RIBS BROTHERS

Ей така, в ребра и сосчета мина една година, откакто “братята” отвориха култовото си място на „Узунджовска“. Ако искаш да празнуваш с тях и за тях, можеш да го направиш в събота след 18.00 на познатото място. За да ти е още по-хубаво, са поканили Грети (от „Щастливото прасе“), която ще се вихри с коктейлите. 

BOOZY BRUNCH
НЕДЕЛЯ, 11.00 – 18.00 @ JASMINE GASTRO BAR

Неделният брънч на Jasmine Gastro Bar идва с вкусотии на филии и поширани яйца плюс чаша просеко или коктейл за елегантност. Започват лежерно около 11.00, но пикът е към 14.00, когато музиката се усилва, а разговори жужат из цялата къща. Ако искаш да се чувстваш сред приятели, да хапваш вкусна храна (не можем да не отбележим заслугите за това на Йоана Тодорова, която познаваш от първия сезон на Master Chefs) и да се радваш на добра напитка – това е мястото, това е брънчът. 

SUNDAILY BEATS W/ TROMBOBBY
НЕДЕЛЯ, 17.00 – 23.00 @ FLIP FLOP

Неотдавна един от музикантите, които сме свикнали да виждаме като част от добрите групи (като DAYО например), извади соло албум, който можеш да чуеш тук (http://bit.ly/Trombobby-Run-SB02). Run е супер вълнуващ сбор от парчета, които ще ти е хубаво да слушаш в неделя, късен следобед, във FlipFlop. Ако много ти хареса, а ние знаем, че ще ти – албумът ще се продава на бара. 

Ето още едно събитие, което да не забравиш да посетиш скоро.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *