Орлин Павлов ни пусна… 5 парчета преди осми март

Един музикален поздрав от момчето, което...

0 коментара Сподели:

Има много начини да отпразнуваш Осми март и ако не си решила да си в компанията на много, ама много жени, а предпочиташ да бъдеш очи в очи с един много, ама много красив мъж, то този текст е за теб.

Орлин Павлов излиза на сцената на Sofia Live Club за един чувствен и празничен концерт, в който ще представи най-доброто от репертоара си в колаборация с лайв бенд и огромна доза от сексапила си, специално разпръснат из залата за най-женския празник.

И въпреки че все си повтаряме да не се поддаваме на сините му очи, все така се случва, че не успяваме да му устоим. Този път сме даже с една идея по-развълнувани, защото той реши да ни пусне предварително… най-вдъхновяващите парчета за празника. Точно 5, с които иска да ни поздрави. Съвсем, съвсем предпразнично!

Kool and the gang – Ladies Night

В навечерието на дамския празник тази песен ми напомня за онези щури и забавни вечери, които само дамите могат да си организират. Това е и една от любимите ми групи, слушам ги от малък и до голяма степен са формирали вкуса ми за музика.

Justin Timberlake – What comes around goes around

Тази песен ме вдъхновява в личните ми отношения, изцяло подкрепя теорията ми, че любовта е безрезервна, не е разменна монета и е добре да даваш, без да очакваш непременно същото отсреща.

КАФФЕ – Вместо мен

Една песен, в която винаги съм искал да предам колко уникални са хората. В живота си всеки е бил заместван с друг, но жените имат по-друго отношение, те винаги пазят нежните спомени дълбоко в себе си. Няма незаменими хора, но всяка връзка е неповторима и много ценна.

Белослава и Орлин Павлов – Всяка година по същото време

Тази песен създадохме за едноименния спектакъл, който винаги ми е напомнял за вечната, неугасваща любов и ме е карал да вярвам в чистите емоции между мъжа и жената.

Michael Jackson – Who is it

Това е песен, която вдъхва надеждата, че всяка душа има сродна, дори онези, завладени от парите. Любовта намира онези, които не могат да намерят любовта.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *