Ново място в София: The Steps

Да го изживеем заедно

0 коментара Сподели:

The Steps е ново и вече наше любимо концептуално пространство в сърцето на София. Тук можем да говорим, да творим и да откриваме. Създателите му първоначално основават фондация Сингъл Степ, за да помогнат на младите ЛГБТИ хора в България да преминат през трудностите и да се чувстват част от една общност.

Естественото продължение на фондацията е било създаването на The Steps –

тяхното социално предприятие, в което всеки е добре дошъл.

На 19 май точно там ще се проведе и шестнадесетото издание на After Work Social Club! Ще избягаме далеч от стандартната ежедневна среда и ще слушаме вечни хитове в цветна осемдесетарска обстановка, точно както са го правили легенди като Джордж Майкъл, Мадона, Принс и др. Музикалната селекция този път ще бъде от Gigi, а както подобава за едно колоритно завръщане – приготвили сме ти различни видове игри, с които машината на времето отлита директно в осемдесетте.

Тhe Steps съчетава бистро със страхотен интериор, емблематичните красиви светещи стълби с комфортни места за сядане и тяхната впечатляваща мултифукционална зала за всякакви формати

– концерти, театър, конференции, изложби, корпоративни събития и частни партита.

Площта ѝ е 240 кв. м., залата е напълно звукоизолирана и е оборудвана с последно поколение техника, а ти си добре дошъл да се отпуснеш и изживееш The Steps!  

Още един кулинарен магазин те чака на картата

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *