Кои са печелившите в третите Go Food & Drink Awards

Благодарим на всички, които направиха изминалата година значително по-вкусна и забавна

0 коментара Сподели:

Иван Коловос

В четвъртък за трети пореден път сбъднахме мечтата си да съберем на едно място цялата ресторантьорска гилдия и да я накараме да се забавлява заедно. През всички години, през които ни има, ние винаги сме държали на първо място да се чувстваме добре от това, което правим, а чак след това да приемам нещата като бизнес и съревнование.

Надяваме се, че сме успели да предадем това и на другите хора около нас и че въпреки състезателния характер на Go Food and Drink Awards и това, че публиката в продължение на един месец гласуваше за най-любимите си места в града, е повече от ясно, че за нас всички достойно попаднали в номинациите са еднакво важни.

Благодарим отново за доверието на заведенията, които направиха изминалата година едно по-вкусно и забавно място, към което да се връщаме. Благодарим и на партньорите ни от BG menu, Philip Morris International, Sofia Design District Минерална вода Михалково, Coravin, Stolichno, New Bloom WineryRadio NOVA BulgariaThe Event Company и Animento, заради които успяхме да направим запомняща се церемония, за която дълго ще се говори.

Както всичко друго хубаво, и кампанията на Go Food and Drink awards 2017 си има своя край и той бе поставен в компанията на нашите очарователни водещи Мартен и Божана Кацарова и редица колоритни личности, сред които Гери Турийска и Мила Михова, Карина и Дичо, Свилен и Жоро от "Остава", Ирина Тенчева, които се качиха на сцената, за да раздадат наградите от наше име.

Можеш да видиш цялата церемония благодарение на STREAMER.BG тук, а повече подробности за това, как са подредени заведенията след гласуването, даваме малко по-надолу. В понеделник ще публикуваме и пълен списък с най-големите късметлии сред читателите дали вота си.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *