Ново място в София: Снак бар „Зелен“

Веге царството по нашите ширини

0 коментара Сподели:

В последните години има две неща, които интересуват  будно съзнанието ни. Едното е вкусни, сочни бургери, а другото – чиста храна и по-устойчив начин на живот. И новината, която чакахме от много време, вече е факт.

Първата веге бургерджийница се появи на „Графа“!

Ако скоро си се разхождал по улицата с трамваите и ключови места за града ни, гледайки безцелно витрините, вероятно си видял тази на новооткрития обект на магазин „Зелен“ на номер 40. От техните прозорци виждаме подредени едни от любимите ни здравословни продукти и марки, които са станали емблематични за веригата. Новото в този обект е витрината с готови предложения за закуска, обяд, вечеря или вкусно хапване по средата на разходката ни.

Да се храниш здравословно и с чиста храна трябва да е приоритет на всеки един от нас, а когато е с мисъл за природата и с невероятен вкус, душата ни ликува. Ако небцето ти жадува за топла веге баничка, здравословна топла супа или сандвичи, сурови торти, басмати с кафиол или апетитна веджи лазаня, хвани другарче под ръка и отиди да поглезиш сетивата си.

Ние ти препоръчваме да заложиш на веге бургер, сглобен точно по твоя вкус!

Снак бар „Зелен“ са много повече от красива витрина. Мисията им е ценна и благородна – те предлагат чиста и здравословна храна. Вярват искрено в продуктите и храната, която произвеждат, защото я създават и за себе си, своите деца и близки.

Следващият работен обяд е с пинната локация. А твоят?

Кои са всички категории в Go Food&Drink Awards 2020 виж тук.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *