Нови офис пространства в София: Sketch Coworking и Sketch StartUp

0 коментара Сподели:

Всяко нещо омръзва – даже и хоум офисът. Доскоро се радвахме на възможността да вършим всичките си задачи от едно място – дома, но сега сякаш работата от къщи започва да действа против нас и губим продуктивност. Не е трудно да се досетиш кои са основните причини, поради които домът не е крепост, когато става дума за работа: често у дома нямаш специално определено работно място, на което можеш да се позиционираш комфортно и още по-често – работата вкъщи е съпътствана от шум и други дразнители (не си отложил пускането на пералнята за след работния ден, нали?). Освен това домът е място за почивка, а не за работа.

Монотонността и липсата на социален контакт също не помагат нито на желанието да седнеш на компютъра, нито за крайните резултати.

За всички, които усещат нужда от малко промяна в работното ежедневие, представяме Sketch CoWorking. Това е

верига от комфортни офис пространства, целяща да насърчи и улесни всички в бизнеса при създаването на мрежа от контакти,

както и да предложи алтернатива на стандартния, скучен офис. 

Kоуъркингът не само предоставя нова версия на работния ден – той е много добър ход, защото удобствата, като ежедневна поддръжка и почистване, и включване на всички сметки и консумативи в цената, са гарантирани. И в двете пространства, част от веригата, ще намериш оборудвани зали за срещи и събития, а също и зони за отдих и хранене за моментите, в които искаш да презаредиш батериите. Разбира се, местата предоставят високоскоростен интернет, а наличието на рецепция е удобството, на което да разчиташ дори за приемане на пратки.

Sketch предлагат опции за офиси в Младост –  Sketch StartUp Space, и Хладилника – Sketch CoWorking Srebarna. Две от най-комуникативните точки на София са с лесен достъп до всички видове транспорт. Kоуъркинг офисите впечатляват с обширни пространства, стилен интериор, функционални конферентни зали, комфортни зони за релакс, както и оборудвани с всички екстри кухни. С други думи

– приятната атмосфера, чувството за удобство и правилното настроение за работа са гарантирани.

Възможностите за социализация идват като бонус.

За всички, които не ни свърта вече у нас, Sketch е по-добрият начин да работиш от къщи, без значение коя от двете локации ще предпочетеш. 

Sketch CoWorking Srebarna
ул. „Сребърна“ 14
+359 (876) 705-838

Sketch StartUp Space
Ring Tower, Младост
+359 (877) 510-911

Тук някои от любимите ни ресторанти споделят сезонните си менюта

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *