Новият най-горещ спот за срещи и събития в София – откритата тераса на Paradise Center

Откритото пространство на етаж +2 печели с огромен екран и вълнуваща програма

0 коментара Сподели:

Какво е общото между Евро 2020, Виктория Георгиева и Пощенска кутия за приказки? Всички те са в списъка с най-атрактивните събития на лятото, до едно случващи се на реновираната открита тераса на етаж +2 в Paradise Center.

Огромен екран, фонтан, пейки, маси и тонове зеленина

са само част от атракциите, които това страхотно място предлага за почивка и среща с приятели. Най-доброто качество на тази специална зона в мола всъщност е фактът, че пространството  пресъздава усещане за градски парк с придружаваща страхотна гледка към Витоша, като същевременно можете да свършите някоя важна задача или да се отдадете на летен шопинг. Всичко това на страхотна комуникативна локация с лесен достъп на всички видове транспорт и подземен паркинг.

Поне до края на Евро 2020 футболните мачове ще са основната атракция в пълната със силни емоции програма на откритата тераса на Paradise Center. Всички решителни мачове можете да гледате на живо от 22:00 часа на огромен LED екран. Градусът на настроението пък ще бъде повдигнат допълнително от специални гости като

финалистката на Евровизия 2021 Виктория Георгиева (11 юли, 20 ч.), група Trinity (7 юли, 20 ч.) и уникално издание на Пощенска кутия за приказки на футболна тематика (9 юли, 20 ч.)

с участието на легендите Камен Алипиев, Георги Блажев и Стефания Кочева. Всичко това на терен под звездите с външен бар с коктейли и свежи напитки, любезно предоставени от партньорите от Playground.

Терасата е достъпна за всеки в рамките на работното време на мола, като на територията на Paradise Center се спазват ограниченията по закон за търговски център. Взети са всички необходими мерки за безопасността на посетителите, които от своя страна задължително трябва да носят маска.

Тук сме при едни градски легенди

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *