Go Naked: Прея и великите моменти от нашия живот

Вторият епизод на рубриката Go Naked не е за изпускане

0 коментара Сподели:

Ако още не си разбрал, имаме си най-нова видео рубрика и то не каква да е.

Go Naked е съвместното ни онлайн приключение с Рут Колева, в което певицата облича новото амплоа – на водещ, за да съблече по гола душа своите гости.

На всеки три седмици студиото на Go Naked се обогатява от свободния дух, мисъл и енергия на някои от най-успешните хора у нас. Те са музиканти, артисти, актьори, готвачи и всички имат нещо общо – имат хиляди истории, които чакат да бъдат разказани.

Първи епизод на поредицата ни срещна с бохемът с чуждестранно име Джун Йошида. Ако си изпуснал, можеш да гледаш видеото тук или тук и даже да слушаш пълната версия на разговора в подкаста.

Прея, о, yeah, е вторият гост, който разкри душа пред Рут Колева. Вече може би знаеш за петте имена на певицата, но знаеш ли как се стига от Люлин до големите сцени и какво значи да си чернокож артист (и не само) в България? Гледай видеото, за да се заразиш с емоция от смеха на Прея и за да се вдъхновиш, даже и за кулинарни подвизи. Ще чуеш още за най-необичайното място, на което певицата е била на сцена, а за още повече пиперливост имаме и коктейли – специално забъркани и сервирани за Рут и Прея от Naked, новото ни любимо уиски.

Мартин Михайлов за новия B:EAT на града.

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *