Подреди мислите си за InGlobo и HiComm куиз

Завръщаме се с раздвижени мозъци в Кино Кабана на 7 юли 2021 г.

0 коментара Сподели:

Помниш ли онова забавно и изпълнено с много остроумия събитие през септември 2020, за което ти разказахме? Сред динамични интелектуални битки и много смях преминаха две издания на най-големия куиз у нас и е време за третото.

И този път очакваме стотици любопитни умове да се съберат отново на едно място в InGlobo & HiComm Speed Quiz Vol. 3.

В търсенето на знание винаги верни помощници са ни InGlobo – медията за един по-интелигентен свят, и нашите приятели от HiComm Magazine – №1 технологична лайфстайл медия в България.

Време е пак десетки отбори да премерят сили в състезанието.

5 категории, 20 въпроса, 3 минути за отговор във всяка категория.

Организаторите са подготвили широк спектър от въпроси за състезанието, разделени в пет категории, отразяващи основните теми в двете медии. На 7 юли в Кино Кабана участниците ще демонстрират познанията си в областта на технологиите, науката, личностите и историите, изкуството и пътешествията.

Началото на събитието е 19 часа, а водещият и главен редактор на сп. InGlobo Свилен Георгиев ще даде старта на същинската игра. Всеки участващ отбор, съставен от двама до четирима играчи, ще трябва да отговори на по 20 въпроса за 3 минути във всяка от категориите, затова и Speed Quiz, нали… Колкото повече са отборите, толкова по-интересна и оспорвана ще бъде надпреварата! За да участваш, единственото, което трябва да направиш, е да се регистрираш предварително на info@inglobo.bg, като посочиш името на отбора, както и името, мейла и телефонния номер на капитана..

InGlobo & HiComm Speed Quiz Vol.3 ще бъде и

изцяло дигитализиран, защото живеем в най-якото време за модерни технологии!

Всичко е базирано в специално разработена онлайн платформа, което ще позволи веднага след приключването ѝ да стане ясно и крайното класиране.

За победителите, дали най-много верни отговори, ще има супер яки награди. Издаваме ти, че сред тях са неща като като пътешествия, парасейлинг и други от партньорите  – Jack Daniels, Finlandia, Gift Come True, MINI България, Фантасмагория и Samsung България. А за всички, дори и за тези, които ще влязат само в ролята на зрители, организаторите са подготвили много изненади.

Входът е свободен, а събитието ще се проведе при спазване на всички мерки за безопасност и дезинфекция.

Тук поглеждаме към голямото синьо и 5 емблематични български филма, снимани там

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *