Ако искаш да отидеш в Африка, ела на Go Guide After Work Social Club

В последния ден на юни те чакаме в Kino Cabana

0 коментара Сподели:

От всички делнични дни на света най-много обичаме сряда, когато има After Work Social Club. Ако си бил с нас за поне едно издание на следработните срещи в София, знаеш защо. За 16 пъти „по едно коктейлче след работа“ After Work се превърна в събирателна за градски легенди, парти човеци и обикновени коктейлни ентусиасти, а ние откривахме местата на София с всяка нова локация, до която социалният клуб ни отвеждаше.

Време е да спрем да назоваваме броя на партитата, защото винаги по-важна е темата и идеята, че

за няколко часа София тупти в нашия ритъм.  

На 30 юни ще те посрещнем с афро дух и концепция, която довежда заряда от топлия континент в саваната на доброто прекарване в София – Kino Cabana. Започваме в 18:30, когато по добра традиция отбелязваме края на работния ден и се впускаме в опознаване на себе си, околните и нещата, които ни карат да се чувстваме добре.

Главен герои в африканското ни соаре ще бъде Мария Косса, която ще ни пренесе на AFRU територия с изпълнение на традиционен танц. Автентични ритми ще озвучат изпълнението, което ще раздвижи духа и тялото, а

в танца ще можеш да се включиш и ти.

Тук събрахме цели 10 важни съвета, ако това лято си решил да ходиш на фестивал

Професионален гримьор пък ще бъде на разположение, ако искаш да се преобразиш със специален грим с афро тематика. Подготвили сме и няколко игри, в които да се включиш, за да усетиш духа на партито още по-силно.

Най-прекият път до горещата територия на пламенния континент ще бъде музиката на Dj DoLittle, който завърта ноти в чест на всички свободни души в сряда след работа.

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *