7 известни личности, които трябва да влязат в политиката

От кои знаменитости ще стане страхотни общественици

0 коментара Сподели:

След успеха на Слави и намеренията за дебют на Кубрат, нямаме търпение кои ще са новите попълнения от шоубизнеса в бг политиката. Верни на пророческите си способности, спретнахме списък с лицата от екрана, които искаме да видим в парламента.

Ето звезди, от които би станало страхотни политици:

Фънки

Димитър Ковачев – Фънки е идеален, трябва ли да се прави критика с помощта на микрофон. Даже и лафчетата му са подходящи: „Не ме кефиш бе, мен. Не ставаш“. Килограмите му също са депутатски.

Асен Блатечки

Блатечки има мнения и не се притеснява от тях – даже и целият свят да е на различна позиция. Хомофоб, сексист, класически балканец. С други думи – идеален е за родната политика. Също така е каратист – това много помага.

Криско

Невероятно, но факт – политиката е единственото място, където не можем да се наслаждаваме на любимия рапър на цял един народ. Дано покрай дуетите си с правилните хора тази грешка да бъде поправена. Криско има какво да каже, чуек.

Тук сме събрали 50+ причини да обичаме слънцето

Любо Чука

Един политик трябва да е способен да защитава позиция, а нищо не помага при спор като това да си ММА боец.

Ако представител на противникова фракция му проговори на въпреки, той просто ще му каже тежко заплахата си от Expendablesкъм Силвестър Сталоун: „Ще ви изнасиля, бе!“.

Гери-Никол

Не знаем дали варненската фурия притежава така необходимата диплома за висше образование, за да влезе в парламента, ама няма драма. Ще си купи, ако се наложи. Иначе яка дупара си има – то това е напълно достатъчно.

Гала

В какъв свят живеем, щом Гала не е била министър на здравеопазването? Срам и позор!

Тя познава всички алтернативни лечители и също така разполага с изобилие от мед.

Плюс това е била на по-скучни места от парламента, без да ѝ проличи, че не се забавлява. Ще се оправи.

Мишо Шамара

Да, Кръстникът на бг рапа вече е американец, но нищо не му пречи да се завърне триумфално. Все пак какво толкова – царят го направи? Може да се кръсти Мишо Шамаря даже по този модел. И да сложи Ванко 1 за министър на младежта и спорта, Лошите за магистрати, а Конса да е завеждащ консул. Сигурни сме и че ще запише песен по случая, гарантирано неземна хитачка.

Тук се чудим на хората, които мразят "Приятели"

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *