Хората, които мразят „Приятели“, казват защо

Попитахме няколко души защо не харесват най-любимия сериал на света

0 коментара Сподели:

Шокиращо, но факт – има хора, които не харесват "Приятели". Аз бях изненадана да открия доста такива в моето лично обкръжение, след като с неистова радост започнах да се вълнувам за новия реюниън епизод.

“Как можеш да не харесваш Friends?!“ попитах аз, а долу съм компилирала отговорите, които получих.

Ето няколко причини, поради които хората не гледат Приятели:

“Не мога да гледам неща със записан смях, чуек. Сори! Все едно ми казват „Аре смей се!“ и то моментално ми става незабавно. Знам, че съм луд, ама не мога.“ А.Т.

„Ами само като се замисля, че са сто сезона и ми се отщява да го почвам. Нямам чак толкова фри тайм да почвам нещо дето ще ми заеме цялото свободно време. Пък и като гледам по хората дето са фенове – явно пристрастява и само си разменяш тъпи лафчета после. Не мерси!“ Ж.И.

A това са епизодите, които да гледаш, докато чакаш The One With the Reunion.

„Не обичам неща дето всички ги гледат и са ги гледали. Мейнстрийма ми е тъп, особено някакви бози от 90-те. Все едно да гледам АЛФ брат или другите глупости дето ги въртят по кабеларките. А аз гледам само азиатско кино, смятай.“ М.Н.

„Щото всички ми казват, че трябва да го гледам. Ами няма пък, да видим кво ще стане.

Брат, тва е някакъв ситком – не е филм на Тарковски,

да бъдем реалисти. Не знам колко му е поп-културното значение, но ще преживея че не разбирам някакви референции за Фиби и Рос, айде чао.“ Л.О.

Тук сме събрали 50+ причини да обичаме слънцето

„Много ми е американско. Моите приятели не живеят така, не ги вълнуват такива глупости. Аз нищо не мога да открия, дето да ме закачи за тоя сериал. Пробвах, дадох му шанс като го качиха за стрийминг, ама съм „Цъ“. Просто не е мойто.“ А.Б.

„Доста хомофобско сериалче е, не е остаряло никак добре. Не може половината шеги да са с грешна позиция за света, не знам.“ Б.А.

„Не мога да понасям цялата фалшива драма. Никой проблем вътре не ми се струва достатъчно сериозен да отделя на него 30 мин от живота ми.“ Д.З.

„За малко да почна да го гледам, защото не бях сядала да го почна системно – само каквото хвана по телевизиите, но заради натиска на всички, които са луди по Friends се отказах.

Не ми харесва, че феновете на сериала са агресивни в мненията си –

имам право да не харесвам това шоу.  Живеем в демокрация!“ С.К.

Ако си от нормалните хора, които се интересуват от reunion-a, цъкни тук

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *