The local: София Маджарова

Тя е барман и модел

0 коментара Сподели:

личен архив

Те са потомците на бъдещето – наливат основите на града върху собствените си сърца. А за да ги опознаем, ние събираме артефактите. Онези култови предмети, реликви и оръдия на труда, с които местните герои описват самите себе си!

Двете ми професии се допълват по интересен начин,

казва София, която от 16-годишна гради интерес към миксологията и трупа колекция от книги по темата. На 17 вече бърка напитки в „Билкова“. Горе-долу тогава става и модел на Ivet Fashion. Последното я води по снимки и ревюта из цял свят, но във всеки свободен момент тя тръгва да опознава местната коктейлна сцена. В CV-то ѝ вече четем и за морския бар „Ботаник“, и за софийския „Спутник“, откъдето ѝ дават здрав гръб по време на World Class надпреварата за топ БГ барман. Точно така, София печели. Докато чакаме да видим как ще се представи и на световните финали,

ровим в ума ѝ за трите предмета, които я правят такава, каквато е.

Заекът

Това е Лола. Да, заек раница е и за много хора е нещо, с което е трябвало отдавна да се разделя. Имам я от 5-годишна. Още я нося. Не е спомен, от който не мога да се откъсна, а въплъщение на желанието да имам свеж поглед над всичко, с което се захвана. Това ми помага във всеки аспект от живота – социален, романтичен, професионален. Всичко за мен е вълнуващо и интересно и се потапям в него, както би направило едно дете.

Значките

Колекцията ми от значки расте всеки ден и всяка си има история. „Съюз на питиепродавачите“ е доста стара, подарък от „Спутник“. Ще ми се да знаех повече за нея. Кои са те? Другата е картина на Ван Гог, подигравка с методите за обучение в Кралската академия за драматично изкуство. Близка до мен тема – обичам да съм абстрактна в професията си и понякога прекрачвам границата.

Mr Slim a.k.a мярката

Най-първата ми барманска придобивка, още отпреди да стана барман – от Atina Bar Shows преди 6–7 години. Бях в транс от всичко, което се случваше там. Бармани от цял свят на едно място. И аз. Всички с една цел – да се учат на техники, да нетуъркват с хора от индустрията и да откриват нови съставки и оборудване. Ако бях в Inception, Mr Slim щеше да e моят тотем. 

Как да побереш картини от всички арт галерии в дома си?

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *