Три ленти за къмпинг приключения

Гледаме тези заглавия

0 коментара Сподели:

Не че ще те изненадаме, но това е любимото ни време от годината – когато шевовете на градската ни черупка се пръскат и ние излизаме под високото и необятно небе. Поемаме на път. Независимо на какво сме готови в името на приключението – да се срещнем с неизвестното, да ни полазят опасни насекоми или просто да се влюбим в момичето или момчето от съседната каравана – приемаме предизвикателството!

Ето и няколко филма за вдъхновение…

A Week Away (2021)

Леко захаросан, но пък наистина надъхващ мюзикъл на Netflix, в който проблемният тийнейджър Уил Хокинс се озовава на летен лагер. И ако първата му реакция е да си бие камшика, то скоро инстинктът да бяга отстъпва на интуицията да остане. Може би точно тук ще намери дом, приятели и истинска любов…

Backcountry (2014)

Преди срещата ти с този филм сме длъжни да те предупредим, че е вдъхновен от действителна история. Млада двойка от града се отправя на романтично пътешествие в горите, но скоро то се превръща в борба на живот и смърт. Ами, както казват, който го е страх от мечка, да не ходи в гората.

Light Of My Life (2019)

Братът на Бен Афлек, Кейси Афлек, прави един докосващ филм за решимостта на един баща да опази детето си по време на върлуваща пандемия. От натъпканата палатка, през премеждията в гората до преждевременното порастване – този трип не е точно мечтаното лагеруване, но няма да те остави равнодушен.

Тук ти представяме 5 нови български заглавия, в които да забиеш нос

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *