10 яки филма, които критиците мразят, но хората обичат

Заглавия, обект на хейт от филмовите експерти, но реабилитирани от публиката

0 коментара Сподели:

Стане ли дума за кино, понякога разбирачите не знаят чак толкова много. Веднъж излезли на екран, филмите живеят свой собствен живот, като публиката избира дали да ги превърне в класика, или да ги обрече на забрава. Редовно заглавия, които стават жертва на критиците, всъщност се оказват любими на зрителите.

В този списък сме включили такива, при които разликата е драстична – с други думи мнението на спецовете и това на обикновените зрители се разминава с поне 40–50%.

Тук са страхотни забавления, като игралната версия на The Lion King; дизастър класиката 2012; наскоро преоткритият и отново актуален филм за зараза Outbreak; трилърът с политическа конспирация и Джерард Бътлър Angel Has Fallen; фантастиката с Дженифър Лорънс и Крис Прат Passengers; последният епизод на Pirates of the Caribbean, иначе напълно в духа на поредицата Dead Men Tell No Tales; Suicide Squad с невероятната Марго Роби като Харли Куин; вторият и последен филм с Меган Фокс от поредицата Transformers – Revenge of the Fallen; направената по винаги работеща формула кримка с Марк Уолбърг Spenser Confidential; и Aladdin, живото доказателство, че даже и в Дисни продукция Гай Ричи си остава Гай Ричи.

Ето кои са филмите, недооценени от критиците:

The Lion King

Тук сме събрали 50+ причини да обичаме слънцето

Spenser Confidential

Outbreak

2012

Transformers: Revenge of the Fallen

Angel Has Fallen

Passengers

Suicide Squad

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Aladdin

За киноманите тук подбрахме 10 филма, в които са разказани музикални биографии.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *