Летни ритрийти за самодиви или парти диви

Къде отиваме, за да си дадем любовта, която заслужаваме

0 коментара Сподели:

Лятото наближава. Тялото и душата се събуждат за нови приключения, а енергията е в своя най-голям пик. Именно сега си заслужава да поглезите момичето в себе си и да му дадете всичко, от което се нуждае. Красотата и нашата женственост са неща, за които много трябва да внимаваме и да обгрижваме с всичките ни познати средства. Ето защо ние селектирахме най-добрите женски преживявания за това лято, а от теб се иска само да си избереш.

Самодива или просто парти дива  – време е да празнуваме себе си и своето най-висше женско аз.

Пролет с Таня

Целта на този ритрийт е да направим пролетно почистване на тялото и да изгубим някой килограм, докато се забавляваме, запознаваме се с нови хора и разглеждаме прекрасни кътчета. Мястото, на което ще се проведе е спиращият дъха хотел „Балканци“ в Узана,

който е разположен върху една скала насред планината, а от терасата му има 180⁰ гледка към горите и хълмовете наоколо.

Програмата включва специален хранителен режим, изготвен от организатора Таня Петров, лекции за здравословното хранене, много движение в прекрасната природа и забележителности наоколо, време за СПА и джакузи, кулинарно показно за приготвяне на здравословни ястия, медитации и индивидуален подход към всеки, за да продължим с отличните си резултати и свалени килограми. С една дума – пълен рестарт!

Кога: 26-30 май, 2021 г.
Къде: Узана, хотел „Балканци“

Странджа: от бреговете към сърцето

Това преживяване ни обещава море, мистика и нестинарство в едно от най-докосващите места у нас – Странджа и с. Кости. В 4-дневното предизвикателство с Balcanic, водено от Асен Величков и Лаура Славов, ще чуеш истории от древността и от наше време. Ще получиш настаняване в къща за гости в Синеморец и къща за гости в едно от нестинарските села в района,

потапяне в пътешественическия начин на живот, среща с местни вълнуващи личности, сутрешна йога за тонизиране на плажа, експедиция с каяци по р.Велека или разходка до плажа Листи.

Очаква те и посещение на тракийски светилища, възстановка на тракийски ритуал, медитация, наблюдаване на мистичния събот на 5-те нестинарски села и още много. Не пропускай!

Кога: 27-30 май, 2021 г.
Къде: Синеморец, село Кости

7 бавни дни за среща със себе си 2021

Виргиния Захариева е артист, писател и психотерапевт. Много е добра в намирането на точния въпрос, а оказва се и в намирането на перфектното преживяване. Именно тя е водещ на това докосващо събитие, което ти обещава

7 бавни дни за среща със себе си високо в Рила и после в топлите минерални извори в подножието ѝ.

Преживяването ще започне с тренировки на Белмекен, работа със сензитивната фаза и дихателни практики. Ще продължи с различни духовни практики в комбинация със здравословно и леко хранене. Ще се насладим и на терапевтична работа под формата на пренатални техники –  в топла минерална вода 37 градуса, терапевтични задачи в група и масажи по желание. Процесът ще завърши напълно магично с ритуала на Еньовден – най-силният ден в годината с мълчани билки по изгрев слънце.

Кога: 18 – 24 юни, 2021 г.
Къде: Белмекен, Долна Баня/хотел „Никол“

NEW DAWN – A July Morning Journey

Посрещането на първото юлско слънце е задължителният ни ритуал за всяко лято, но този път сме избрали да го направим по най-полезният и приятен начин. Това събитие ще ви срещне с разнообразни лектори и активности, които ще се фокусират върху подобряване на връзката между ума, тялото и душата.

Програмата комбинира физически активности, медитация и експерименти,

които ще ви помогнат да поставите основите на своето ново начало, а какво по-добро ново начало от първите слънчеви лъчи на юли? За домакини, организаторите са избрали уюта на откъснатия от града The Cliff Hotel, където ни очакват 4 дни, изпълнени с позитивни емоции, в стремежа си да заложим своето ново начало, така както всеки го разбира и преживява.

Кога: 30 юни- 4 юли, 2021 г.
Къде:The Cliff Hotel Obzor Bay

SAMODIVA FAMILY. New Moon Women's Circle.

В близост до Смолян, в красивата местност на Полковник Серафимово, където всички заедно се пренесохме в магията на Meadows in the Mountains ви очаква и това събитие, което е пътуване в цялостта на Женския Космос. Safe space и пространство за култивиране на нашата вродена женска мъдрост и задържане на процеса на непрестанна трансформация и духовен растеж.

Тук ни очаква път към себепознанието и хармония с природния свят.

Женският кръг е място, на което се събират жени с чисти и добри намерения, с желание да се усъвършенстват и потопят в свободата на женската си същност. За всичко това ще ни помогнат храната на Елисавета от Colibri Kitchen Sofia, какаовата церемония и екстатични танци на Aлександрина Димитрова, Кристина Хаджиев с практики Женски кръг, Елица Джуренова-Радева с лечебни медитации и прана лечение, Виолета Керемидчиев с познания за планетите и астрологията, Вера Маркова от Green Revolucia с любопитни лекции, Катя Тошева с индийски храмови танци, Мария Фатима Икрам –Vinyasa Flow – с йога и Paul – SamoTerra – Permaculture Workshop.

Кога: 08-11 юли, 2021 г.
Къде: Полковник Серафимово

Фестивалът, на който кучето ти иска да отиде

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *