Отвори вратата си за нова българска книга

Научи повече за кампанията „Стара книга за нова“

0 коментара Сподели:

Всички сме чели „Сливи за смет“, но на 24 май ще можеш да се включиш в една друга инициатива, в която има още по-добра сделка. Говорим за „Стара книга за нова“ – кампанията на Bulgaria Mall, която отбелязва този 24 май, а ние прегръщаме с нетърпение.

24 май е  Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност.

Ден, в който магията на книгите се усеща по-силно от всеки друг ден през годината.

Знанието е безценен ресурс, а да предадеш такова – истински вдъхновяваща постъпка. Не се съмняваме, че имаш поне една книга в библиотеката, която знаеш, че няма да разгърнеш отново. За да ѝ вдъхнеш нов живот и да отиде тя някъде, където още любопитни очи да попият уроците от страниците ѝ, занеси я в Bulgaria Mall. Пълните условия за участие ще откриеш тук. В замяна ще получиш книга, с която да обогатиш колекцията си, както и ваучер за 10% отстъпка при покупката на книги от богатата селекция от заглавия в книжарница Booktrading.

Огради деня в календара си, прехвърли библиотеката за прочетени заглавия,

към които не мислиш да се връщаш, и ги занеси в Bulgaria Mall между 10 и 20 часа, а от Booktrading ще те снабдят с ново българско заглавие, с което да обогатиш колекцията си. Можеш да занесеш една или повече книги, които ще бъдат дарени на читалище „Надка Караджова – 2012“, а с предоставения ти ваучер да се качиш в Booktrading и да избереш новото си четиво.

Сред заглавията, включени в кампанията, са луксозно издание на „Нова земя“ на Иван Вазов, „Подир сенките на облаците“ на Яворов, Блага Димитрова, както и някои свежи издания като „Кой те излъга какво е щастие?“ на Ралица Генчева и „И заживели обидено“ на Георги Блажев. (Всички можеш да провериш тук)

Ние ще сме там още сутринта, защото вече знаем коя книга искаме. Ще се радваме да се срещнем на този светъл ден.

Как да побереш картини от всички арт галерии в дома си?

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *