Къдравелките, след които винаги ще обръщаме поглед

Кои са звездите, превърнали къдриците си в запазена марка

0 коментара Сподели:

Правилно поддържаните къдрици правят косата по-привлекателна – това е научно доказан факт. Знаменитостите променят редовно имидж и прическа, но много от тях често се връщат към класическия си вид. В списъка по-долу сме компилирали звезди с естествено къдрави коси, които са се превърнали в един вид рекламни лица на всички подобни прически.

А ако искаш да заявиш великолепието на своите къдрави коси, Curl Manifesto от Kérastase е точно за теб. Професионалната грижа за къдрави, чупливи и много къдрави коси ще накара прическата ти да подскача от радост, защото осигурява повече хидратация и сила. Осемте продукта в серията имат формула, обогатена с хидратиращ мед от манука, подсилващ серамид и дефиниращ глицерин. Curl manifesto е разработен, използвайки експертността и опита на професионалисти и потребители от цял свят. Всеки проект в Kérastase е сътрудничество между фризьори, клиенти и експерти, а Curl Manifesto включва много аспекти от културните и научните предизвикателства в грижата за къдравата коса. 

Ето кои са най-известните къдрици:            

Сара Джесика Паркър

В Сексът и градът героинята Кари Брадшоу сменя всевъзможни прически, но истината за косата на актрисата е една – светлокестенява и изключително къдрава.

Шакира

Латино фурията мина през най-разнообразен стайлинг на прическата си, най-често в различни разновидности на русото, но естествената ѝ коса е тъмна и силно чуплива.

Бийонсе

Поп певицата влиза в класациите по време на пубертета, така че няма шанс да сме виждали някога естествената ѝ коса. Архивни кадри доказват, че къдриците ѝ са реални.

Зендая

Актрисата може да комбинира всеки стайлинг с тоалета си, това е доказано. Въпреки че сме свикнали да я виждаме с права коса, на Нюйоркската седмица на модата тя разкри къдрици.

Тейлър Суифт

Освен че обича да пее за истинските си връзки, Тейлър Суифт предпочита косата си естествена – светлокестенява и на доста сериозно навити вълнички.

Никол Кидман

Носителката на „Оскар“ е притежателка и на рядко срещана разновидност на косата – червена и естествено навита на ситни къдрици – такава, каквато я видяхме в последната ѝ роля.

Джулия Робъртс

Макар къдриците на актрисата в Pretty Woman да са напълно истински, цветът на косата ѝ не е – ние никога не сме го виждали, но по описанието ѝ той е леко тъмнорусо.

(на откриващата снимка е с Ричард Гиър и естествените си къдрици)

Тук отдаваме заслужено внимание на българските участия в Холивудски продукции

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *