5 причини да гледаме и 5 да не „Голата истина за група Жигули”

Какви са мненията на зрителите за новия български филм

0 коментара Сподели:

Всеки път, когато излезе нов бг филм, най-често задаваният въпрос винаги е един и същ:

Става ли?

Отговорът никога не е еднозначен – има много намесени фактори и затова няма как да се ангажираме с меродавно мнение. Вместо това попитахме 10 души, които са гледали Голата истина за група Жигули, и по-долу събрахме мненията. Всички коментари са със запазен оригинален правопис и пунктуация. 

Какви са причините да гледаме или да пропуснем „Голата истина за група Жигули“:

„Излязохме от киното с усмивки на лицата, музика в душите и радост в сърцата! Чудесен български филм. Заслужаваше си всяка стотинка. Хора не чакайте пиратските сайтове. Вдигайте се и отивайте на кино да го гледате.“ Т.Г.

„Уникален филм, горда съм, че има такъв български филм, продукт. 2 часа пълно удоволствие, рок музика и жестока актьорска игра.“ Х.С.

„Ако искате да ви е ведро на душата, да забравите, че гледате набедено "бг кино", подарете си два часа и изгледайте новият филм на Виктор Божинов …"Голата истина за група ЖИГУЛИ"…

За мечтите, за приятелството, за бунта, за подмяната, за вярата, за прошката, за силата на музиката и за обичта.

Прекрасна история,  лек, забавен диалог, страхотни колеги, отлична режисьорска и операторска работа, готина музика! …P.S. А, и не само се чува всяка дума, но се и разбира!!!“ Б.П.

„Голата истина за група "Жигули"! Най-добрият български филм, който съм гледала, заедно с "Вчера" и "Дами канят"! А очевидно аз не съм голям почитател на бг филмите! Браво на Виктор Божинов и останалите невероятни хора от екипа!“ Р.К.

„Доста нелеп опит за римейк на Оркестър без име, но на светлинни години от оригинала. Новото българско кино трябва да почне да мисли оригинални неща – писна ми всичко да е за соца и някакви нафталинови шеги. Някакви хора леко се смяха, така че може аз да съм хейтър.“ С.К.

„Ако трябва да сме реалисти е доста добре, с уговорката/допълнение „като за български филм“. Ако трябва да го сравняваме на ниво световно кино, няма да събере повече от 5,6 в imdb.“ Л.П.

Аз ли съм единствения човек, дето не искам да гледам Рачков никъде?

Останалите също не ми бяха супер смешни. Имаше две-три окей шеги, ама двата часа се усещат като 3-4, особено към края.“ Ц.Я.

„Всички ми го рекламираха като най-добрия филм от 10 години насам. Последно гледах Мисия Лондон, така че викам „Дай да му дам шанс“. Както казват по форумите „Пълна тъпня“. Още десет години няма да отида на български филм, не ме интересува. Парите са си мои, няма да ги давам за глупости!“ К.Л.

„С колко думи трябва да отговоря? Може ли с една? Не.“ И.Д.

Икари 2021: триумф на театъра

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *