Събития за след работа: 24 – 28 юни

Виж къде се крие лятото

0 коментара Сподели:

Неуморни и търсещи своето място под слънцето, в следработните часове на седмицата преоткриваме града. Идните дни те очакват музика, изкуство и приятни срещи. Закрепили сме уравнението с много летни емоции, познати и нови локации, така че всяка фибра от персоната ти да се почувства точно където трябва да бъде.

Björk Alternative – Мила Михова и Николай Стойков
Понеделник, 19.30 часа, зала „Оборище“ 5

Започваме понеделнишки с нещо супер интересно и на пръв поглед леко екстравагантно. Всъщност ще се насладим на брилянтен концерт – Björk Alternative на Мила Михова (сопран) и Николай Стойков (пиано/клавесин/челеста), който отбелязва по специален начин исландската поп икона Бьорк като композитор. Концертът ще представи някои от най-популярните ѝ авторски песни, в аранжимент за оперна певица и старинни инструменти.

МЕЛОС – изложба на Гийом Лебран
25 юни – 20 юли, Gallery Synthesis

Продължаваме седмицата с откриване на изложбата на Гийом Лебран, на което ще можеш да се запознаеш със самия автор. „Мелос“ включва повече от 40 фотографии, заснети в периода 2006 – 2012 г. по време на неговите пътувания между Турция, България и Гърция в компанията на писателя Рене Далиго. Вдъхновен от всичко европейско, Лебран „Мелос“ носи противоречивия смисъл на съчетание и разделяне. Как е отразен в духа на снимките, ще видим във Фотосинтезис.

FREA at Business Park Sofia
Четвъртък, 10 часа, Бизнес парк София

Уикенд на морето, лятно парти в града или лежерен следобед – всеки момент заслужава да му се насладим в правилната одежда. Ако не си фен на масовите марки, но въпреки това искаш да заредиш гардероба си с нещо ново и уникално – FREA е точно за теб. Идеално подбраната секънд хенд селекция те очаква в Бизнес парк София.

Бразилски кулинарен курс 
Четвъртък, 18.30 часа, Мулти Култи

Като истински фудита за нас е важно не само да знаем къде са най-добрите места за хапване, а и как сами да си приготвим разнообразна и вкусна храна. Тази седмица си спретваме истински кулинарен карнавал с полъх от Бразилия. Присъединяваме се към Луис и Сил Кастел, брат и сестра, които готвят със завидна страст в собствения си ресторант Botequim da Sil и са готови да ни я споделят, в пространството на Мулти Култи колектива.

Artifishal от Patagonia с премиера в София
Четвъртък, 20 часа, Дом на киното

Отиваме на кино с Patagonia. Документалната лента Artifishal на любимия бранд ще ни изведе далеч от киносалона – с нея ще проследим въздействието на рибарниците и фермите върху запасите от дива сьомга в целия свят. Филмът ще ни отведе в рибарници в Калифорния, Вашингтон, Орегон и Айдахо, за да насочи вниманието ни към глобалната екологична цена, която плащаме в резултат на действията си.

БГ Специалитет *Лято е!* – 28.06.2019, бар „Петък“
Петък, 22 часа, Бар ПЕТЪК

Петък е и е време за купон. Срещаме се в култовия бар за бг специалитети под наслов: „Лято е!“. Както обикновено за формата – цяла нощ ще звучи българска музика. ДЖYПSY JOKER е забъркал най-свежия коктейл от леко позабравени и незабравими любими български летни хитове. Цяла нощ само българска музика – от ретро до неиздавани футуристични парчета ще звучат за всички зажаднели за този сантиментален купон!

Това лято млечният път е бирен

Напредни с едно ниво нагоре за лятото

Гледа ли новото ни видео?! Виж кои са топ местата за брънч в София

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *