5 събития за събуждане на сетивата

По нещо ново за вкуса, слуха и очите те очаква тази седмица.

0 коментара Сподели:

Всяка сутрин йогите правят най-популярната пречистваща практика Нети за очистване на пътищата между носа и гърлото, известна в Хатха йога. Това е нужно, за да дишат перфектно и да имат максимална чистота на сетивата. Е, ние няма да те караме да правиш Нети, но пък ще ти предложим идеалния начин да събудиш позаспалата сетивност през зимата. И очите, и слухът ти, а пък и вкусовите ти рецептори се нуждаят от ударна доза свежест, за да се отърсят от зимния прах, така че пробвай някои от долните ивенти и кажи после как е чувството да си като нов.

Да се влюбиш в Мароко от пръв поглед – едно пътешествие в Африка

Първо започни с пътешествие, макар и не буквално. Мароко е страната с най-много цветове, вкусове и екзотика, а за нея съвсем от първа ръка ще ти разкаже Радослав Каракехайов. Неговите пътешествия през планина, пустиня и океан в Африка и как Мароко завинаги ще е част от сърцето му ще са ни като на длан със снимки, музика и видео в Клуб на пътешественика.

Кога: 12 март 2018
Къде: Клуб на пътешественика
Вход: 7,50 лв.

Теодор Ушев с „Като в тъмно огледало“/In the mirror, dimly

За най-известния ни аниматор май няма нужда да ти разказваме, освен че ни е национална гордост по всички параграфи. Както може би вече си чул, можеш да се порадваш на най-новия му визуален авторски проект, който включва рисунки върху спасителни термични одеяла, видеоарт и първата в България изложба инсталация с миксирана реалност. Авторът прилага иновативна технология, специално разработена за инсталацията от датското студио NVRMIND. Използвани са гласовете на Ангела Меркел, Бойко Борисов, Владимир Путин, Волен Сидеров, Доналд Тръмп, Корнелия Нинова. Идеално освежаване на въображението и зрението, повярвай ни!

Кога: до 11 март 2018
Къде: СГХГ Sofia City Art Gallery
Вход: свободен

Smile, dude * Stand-up for charity

Как да събудиш заспалия зимен сън смях, ако не така?Смятаме доброто stand-up изживяване за задължително, особено ако е на 8 март, когато навън по принцип си е жива комедия от цветя и балони и особено ако е благотворително. Тук и двете неща са налице, плюс три страхотни и знакови дами зад микрофона – Моника Найденова, Венета Кожухарова, Tenley Haraldson и Диана Илиева. Местата са ограничени, така че побързай с резервацията.

Кога: 8 март от 21:00 до 23:00
Къде: Bar Rabbit hole
Вход: свободен

Small Carpet Concert

За финал сме ти оставили две музикални събития, които ще отпушат ушите ти и ще настроят слуха ти на най-фини честоти. На 7 ми март (сряда) в любимите ни CAVA отново ще гостуват младите джаз таланти Михаил Дончев и Светлин Стайков. Това, в комбинация с чаша хубаво вино винаги е точното събитие.

Кога: 7 март от 20:00 до 22:00
Къде: CAVA
Вход: свободен

Marble SOULS at Bar FlipFlop

Седмица след онлайн предаването си, в петък – 9 март,  приятелчетата от Marble Souls ще забият на живо във FlipFlop с техните Soulection & ChillTrap селекции. Тяхната цел е да споделят нова алтернативна музика във и извън границите на стилове като future bass, trap, hip-hop, chill и indie, а нашата е да се забавляваме достойно, като за петък.

Кога: 9 март от 19:00 до 23:45
Къде: FlipFlop
Вход: свободен

A aко още се чудиш какво да правиш на 8 март – поглези женските си страсти тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *