Go Taste Experience

Виртуалната среща, на която всички са поканени

0 коментара Сподели:

На 29 януари, точно в 19:30 ч. включваме живата връзка към едно пълноценно преживяване и обръщаме внимание на малките неща в живота. Без значение къде се намираш, заедно завихряме общуване, забавление и експеримент в едно. Каним те на онлайн събитие, което ще разкаже за три любими компонента по пътя към идеалната петък вечер – уиски, коктейли и храната, с която си подхождат. 

Излъчваме на живо с JimBeamBulgaria с live stream от BarbecueBrothers. Вечерта ни е посветена на уискито, културата на употреба на тази напитка и храната, с която си подхожда. 

Говорим за кехлибареното питие и показваме два коктейла с Jim Beam, които всеки може да направи и сам вкъщи. Ти седиш на първи ред, или ако предпочиташ – точно на бара, а пред теб миксираме тънкостите, с които да поглезиш сетивата си, където и да се намираш. 

Приготвяме храна и си облизваме пръстите, под които се раждат тайните на истински доброто барбекю. 

Можеш да се включиш в Go Taste Experience, като гледаш излъчването на живо в YouTube и Facebook в каналите на Go Guide. 

За да изживееш пълното преживяване, вземи кутията, в която сме приготвили съставките, необходими за направата на Beam Winter Sour, а как се прави коктейлът, ще видиш на 29 януари,

Освен това в кутията ще намериш 20% отстъпка за всичкo от менюто на Barbecue Brothers, a коя храна и защо си подхожда най-добре с уиски коктейлите, ще покажем по време на Go Taste Experience.

Всичко това ще бъде възможно с помощта на Tecbg

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *