Този секси, секси мъж: крадец на сърца – Денислав!

Днешният ни герой създава козметика за татуиране и носи онова велико усещане, каращо кожата ни да настръхва.

0 коментара Сподели:

Георги Тодоров, Антония Гласкова, Жоро Панчев

Толкова обичаме март! Тревите зеленеят, птичките пеят, всички леко се разсъбличаме и в сърцата настава едно време за обичане. Март ни носи още – женско настроение поради 8-ми и патриотично чувство заради любимия ни национален празник. Когато пък слеем тези неща в едно, се получава и днешното ни съботно предложение – чисто родно производство по патриотичен показател и подарък в красива опаковка за женското око. Дами и (по-малко) господа, на вашите екрани един осмомартенски букет за очите – Денислав Митев!

В него има нещо мрачно, което ни влудява, и нещо артистично, на което много държим. Днешното съботно момче е родено в Бермудския триъгълник на Балканите – пресечната точка на Димитровградския пазар, Централното управление на „Пайнер“ и най-големия химически завод на Балканите. По принцип бъдещите му творчески планове се изразявали в това да стане крадец, ама много готин, като от „Бандата на Оушън“, но, уви – учи химично инженерство и работи скучна работа. В момента твърди, че като всеки нормален човек се занимава с оцеляване в България, но истината е, че си е жива градска легенда, защото създава една от най-добрите марки козметика за по време и след татуиране – GOODINK, която е разработил от нулата. Дени наема лаборатория близо до София и след време мехлем номер 1 – ръчно произведен, 100% натурален, със сладък аромат на билки и плодове, приятел на веганите, даже и с хиалуронова киселина, пълни дизайнерските кутийки на Goodink.

  

Страстта му към татусите започва на един Хелоуин в 7 или 8 клас, където се маскира, като „татуиран човек“, а след това с първата заплата идва и първият татус.

Явно, както се казва – „влезе ли веднъж мастило в кожата, трудно излиза“, и сега нашият човек изцяло е в играта с татуирането. Когато говорим за хубавите неща, Денислав споделя, че много ясно си спомня първото си влюбване, когато съвсем логично е дошъл краят на света и той е бил обречен на провал. Тя била колкото него и естествено била хлътнала по десетокласник, като накрая нещата завършили с абсолютна трагедия. Дени казва, че 15 години по-късно девойката е проститутка, та е малко по-достъпна, но вече я нямало искрата. Съдба!

Най-великото му пътуване пък било, когато си тръгнал от „офис живота“, за да разполага със собственото си време. Когато си говорим за велики жени, Денислав споделя, че това, разбира се, е майката и не само неговата, а когато задаваме стандартния въпрос „Кое е най-секси нещото в една дама?“, той отговаря, че за пред хората – грация, как се движи, ароматът, как се веят косите ѝ… Но всъщност положението е друго – красиви очи и dat booty. „Ние сме първични, няма какво да се лъжем“, добавя. За протокола – нашият крадец на сърца се почувствал най-секси през една неделя, когато просто сложил онова старо кожено яке, което веднага вдига персоналния Macho Level на макс. Признаваме, че понякога за един мъж това наистина е напълно достатъчно. Освен че на Денислав му се пътува по Скандинавските страни и продължава да е луд по татуси и изкуство върху кожа, споделяме с теб и милите му думи за финал, а ние си пожелаваме все по-често нещо като него да ни се случва през март. Месецът на любимите ни родни хубавци.

Денислав Митев: „ Мили дами, благодаря ви, че ви има, че ни търпите, че ни обичате такива мръсни животни. И ние много ви обичаме, бъдете все така прекрасни, очарователни и нежни! И моята дама да бъде малко по-търпелива с мен, трудно се уча…“.

Ето и още един секси мъж.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *