Искаш ли да спечелиш 1000 лв. подаръчен ваучер от Fashion Days?

Гласувай в шестите Go Food&Drink Awards

0 коментара Сподели:

Добрият вкус идва с шестите Go Food&Drink Awards. И не, този път не става дума само за прекрасните заведения, които ще откриеш във всяка от 19-те категории на сайта awards.goguide.bg. Ако има нещо, което върви ръка за ръка с пивките и вкусни предложения на баровете и ресторантите, то това е стилът и възможността да изразиш себе си по най-добрия начин. Няма да откажеш, ако ти предложим да седнеш в любимия си бар с чисто нова премяна, която категорично отговаря на собствения ти стил?

Е, тази година Fashion Days ще подарят ваучер за пазаруване на стойност 1000 лв. на един от всички, дали своя вот в Go Food&Drink Awards.

Какво да направиш, за да участваш за спечелване на наградата? Трябва само да отидеш в сайта, да избереш фаворитите си във всяка от категориите и да регистрираш гласа си (ще получиш имейл с линк за потвърждение). В края на кампанията на случаен принцип ще изтеглим един, който ще спечели ваучера за пазаруване от онлайн магазина.

Какви са категориите, от които избираме тази година?

Те са 19 и новото е, че тази година към списъка с любими места в София се присъединява и Градът под тепетата.

Пловдив прави дебюта си в Go Food&Drink Awards, а кои са номинираните места, ще разбереш, като стигнеш до последната (но не на последно място) категория в сайта за гласуване. Освен Пловдив за първи път сред категориите номинираме и местата, които ни предложиха най-добрите идеи за доставка през изминалата година.

Кои ще бъдат победителите в шестите Go Food&Drink Awards, избираш ти.

Гласуването продължава до 20 май, а победителите ще бъдат обявени по време на церемония, която по традиция събира представители на целия бранш и номинираните заведения. След това имената им, заедно с печелившия от играта за подаръчен ваучер на Fashion Days ще бъдат обявени в статия на сайта ни.

Тук можеш да разгледаш категориите, в които избираш най-любимите си заведения

Какво още се случва?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *