Поръчай си всичко за вкъщи: DelivMe

Ново място, от което можеш да поръчаш всичко, което ти трябва

0 коментара Сподели:

Януари е месецът, който особено подхранва нежеланието да покажеш носа си навън. С мрачното си небе, гъсти облаци и влажен и сив пейзаж те приканва да си останеш вкъщи, независимо колко време си прекарал между точно тези четири стени. На помощ, както се досещаш, идват технологиите и предприемчивите хора, създали платформата DelivMe.

DelivMe е новото място, от което можеш да поръчаш всичко, което ти трябва –

храна, продукти за дома, както и за домашните ти любимци. Платформата извършва доставки от различни магазини в рамките на час или в избрано от теб време. Целта им – да направят пазаруването онлайн максимално просто и да извършат доставката максимално бързо!

Платформата е доста интуитивна и се използва лесно – влизаш в сайта на DelivMe или инсталираш приложението за за iOS или Android. След въвеждане на адреса ще видиш всички налични магазини, от които можеш да поръчаш. Можеш да търсиш в каталога по категории или продукти, а цените са същите като на място в избрания магазин.

Ако чакаш гости, цялото обикаляне из кварталните магазини може да бъде елиминирано с няколко натискания.

За разлика от алтернативите, DelivMe дава на клиентите пълния асортимент на магазините, с които работи, няма надценки и има гаранция за качество – ако нещо не ти хареса ще ти възстановят 150% от цената!

Можеш да получиш готова храна, пресни плодове и зеленчуци, напитки, био и диетични продукти, месо и млечни, както и алкохол, джънк фуд и разядки. За да не си сам в борбата с последствията, на твое разположение са препарати, битови принадлежности, хартии за почистване и ароматизатори. Дори имаш възможност да поглезиш домашния любимец с нещо гурме, за да не се чувства изоставен.

В момента чрез DelivMe можеш да пазаруваш от ФАНТАСТИКО, Берьозка и petnet, но ни подшушнаха, че активно работят по въпроса да добавят всички големи вериги. Така ще можеш да влизаш от един магазин в друг само с едно натискане – уникално, нали?!

Можеш да разгледаш мненията за тях и на фейсбук страницата им.

Ако пък искаш да елиминираш готвенето, това са любимите ни ресторанти с доставка.

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *