5 добри салона за красота в София

Hair Affair - Oh yeah!

0 коментара Сподели:

В ръцете на най-добрите коафьори и бръснари в града винаги се чувстваме на място. Този месец свещената обител са фризьорските и бръснарските салони – магически будоари, на които с ноу-хау и експертно мнение властелините на красотата се грижат за външния ни вид. Избрахме онези, които боравят с топ продукти. Които умеят да превръщат грижата за нас в топъл ритуал.

И които са истински художници с боите, четките и ножиците.

Ama Blow Dry Bar

Лондонският топ коафьор Минко Петров отваря втори салон, в който, освен да се погрижат за косата и маникюра ти, ще те поглезят и с масажи, козметика, грим, педикюр, миглопластика, микроблейдинг на вежди и hair tattoo. Минко Петров е и президент на международната асоциация Hair Artist и ако искаш да се учиш от най-добрите, във веригата му се провеждат всички видове обучения, свързани с красотата.

ул. „Феликс Каниц“ 5
0879 644 088 

Arlet Stars

Arlet Stars е мястото, което събира едни от най-добрите професионалисти сред фризьорите в България. В салона ще те поглезят още с грим, маникюр и педикюр, а можеш да ползваш и услугата им Home Beauty. Само се обаждаш и фризьор, маникюрист и гримьор ще те посетят у дома или в офиса в удобно за теб време. Акцент в дейността на салона са и обученията по фризьорство, водени от квалифицирани преподаватели начело с Григори Кюлев – Гого.

бул. „Арсеналски“ 5
0879 886 260 

Аrt 55

Има едно място в сърцето на София, в което всеки ден е щур, цветен и забавен, а атмосферата е лека. Стилът на момичетата е едновременно изискан и непретенциозен и това личи и в работата им. Бляскав маникюр и грим за специално събитие или по-семпъл ежедневен вид – без значение е, защото всяка процедура се извършва с особено внимание към детайла. Не се изненадвай, ако видиш и някой четириног приятел, защото домашните любимци тук са добре дошли.

ул. „Неофит Рилски“ 55
0894 787 921 

Coco Dry Bar

Удоволствието да се грижиш за себе си разцъфтява като цветната опашка на паун в твоето любимо и уютно място в София. Тук можеш да се отпуснеш в доверените и професионални ръце на COCO момичетата, които ще направят перфектния цвят на косата специално за теб, защото здравата и блестяща коса изисква перфектната комбинация от опит, креативност и продукти, които са нежни и щадящи към косъма.

ул. „Николай Хайтов“ 2
0884 195 881 

Georgi Petkov

Супер е да импровизираш с косата си, когато се доверяваш на също толкова супер екип от професионалисти – перфектно допълващи се таланти и характери, влюбени в работата си и стилистичните изрази на добрия вкус. Създателят на известния столичен салон Георги Петков не се нуждае от представяне – отдавна е спечелил сърцата на клиентите си, сред които и множество български звезди.

Не пропускай да се запознаеш и с топ коафьора Стойко Търнаров,

в чиито ръце косата ти ще разкрие най-добрата си форма – той е истински мастър в подстригването и постигането на идеална линия, а в колористиката е незаменим в създаването на фантастични преливки и нюанси.

За преобразяването на косите и за напълно завършен и красив образ в GEORGI PETKOV SALON се грижат още майстори в стилизирането, балеажа, екстеншъните, както и магьосници в грижата за кожата и ноктите. Отскоро в салона можеш да си запишеш и час за поставяне на филъри. И не пропускай да последваш горещия им профил georgi_ petkov_salon в Instagram за още усмивки и вдъхновение.

ул. „Капитан Тодор Ночев“ 34
0887 969 459

Целия февруарски брой можеш да разлистиш тук

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *