Трансформирай 3 градски пространства – ти избираш!

Cif и „Трансформатори“ ще направят три градски локации чисто нови, а инициативата „Почисти и разкраси“ вече започна.

0 коментара Сподели:

Мислим, че е излишно да ти казваме колко важна е градската среда за всички нас. Тя е жив организъм, който ни дава всички емоции от спектъра и който задължително се нуждае от нашето внимание и грижи. За щастие в последните години сме свидетели на не една и две яки инициативи, които съживяват, разкрасяват и дават съвсем нов смисъл на заобикалящата ни градска среда. Ето защо с удоволствие ти съобщаваме за още една кампания, която ни накара да се усмихнем до уши, защото в нея думата имаш главно ти!

Едва преди дни стартира националната инициатива „Почисти и разкраси с Cif“ с фокус освен върху почистването и върху разкрасяването на градската среда. Инициативата насочва вниманието ни към занемарените пространства в българските градове, като целта ѝ е да разкраси и трансформира градски локации, които отдавна не радват окото. Освен Cif в инициативата са замесени и нашите приятели от „Трансформатори“, а те, както знаеш, определено имат поглед върху родната градска обстановка. Най-хубавото е, че „Почисти и разкраси с Cif“ вече имаше своята премиера с пилотния проект „Малко градско кино“ при алпинеума в Княжеската градина, в подлеза на бул. „Васил Левски“ и ул. „Ген. Гурко“ (срещу Спортната палата). На него гостите имаха възможността да бъдат сред първите, дали гласа си за избирането на 3 градски места в България, които Cif да превърне в градски шедьоври. Имаше изпълнение на брейкденс групата X Energy Crew и специална прожекция на документалния филм „Призрачната планина“, като пилотният проект включи и цялостно професионално почистване на стълбите, стената, кашпите – до пълна  трансформация на алпинеума в малко градско кино. Дървен декинг на площадката, обособена като малка градска сцена, и изписване на ключови послания, свързани с историята на Княжеската градина на няколко от стълбите.

„Малко градско кино“  пожъна огромен успех, а „Почисти и разкраси с Cif“ продължава, като най-хубавата новина е, че ти лично ще имаш думата кои места да  се преобразят.

Само с един клик на техния сайт можеш да качиш снимка на място в България, което искаш да бъде почистено и трансформирано в градски шедьовър от творческия екип на Cif, както и да гласуваш за вече предложените такива места. Всеки, качил снимка или гласувал, се включва в томболата за седмични награди – уикенд за двама до красиво място в България, раница или комплект продукти Cif. Периодът за гласуване е от 12 март до 23 април включително, а в края на кампанията официално ще бъдат обявени 3 места, избрани чрез гласуване, които ще бъдат трансформирани така, че да се превърнат в оживени, притегателни зони от градската среда. И всичко това зависи от теб, така че не забравяй да помогнеш на „Трансформатори“ и Cif да си свършат добре работата, като вземеш активно участие тук.

Ние с нетърпение ще очакваме избраните локации!

Междувременно виж как можеш можеш да си прекараш супер следработно в София.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *