Сподели страстта си за фотография и спечели страхотни награди

Не губиш нищо, можеш само да спечелиш

0 коментара Сподели:

Когато красотата на заобикалящия ни свят бъде претворена в кадър, който да запечата вълшебните мигове за вечни времена, виждаме истинската магия на това изкуство. Конкурсите за фотография са едни от любимите ни, защото непременно показват света такъв, какъвто искаме да го виждаме.

Затаяваме дъх, а те ни отвеждат на всякакви приказни места…

Следващият конкурс, който ще ни предостави възможността да се потопим в тази емоция, е организиран от Huawei и е под мотото „Ново начало“. От 12 март до 4 април любителите на мобилната фотография имат възможност да споделят вдъхновяващи кадри, които символизират новото начало за тях. Всички снимки трябва да са заснети с HUAWEI смартфон и да са качени в коментар към публикацията във форума .

Креативността няма да остане невъзнаградена, затова победителят в конкурса ще получи мобилен телефон HUAWEI P Smart 2021. Печелившият ще бъде избран от жури, което включва членове на екипа HUAWEI България и ще бъде обявен на 9 април с коментар в същата публикация във форума. Повече за конкурса, включително общите условия и изисквания към него, можете да откриете тук.

Мотото „Ново начало“ нашепва за вълшебните нови неща, които ни очакват всеки ден, и вдъхновява да се стремим към още по-големи постижения.

Идеята зад кампанията е да популяризира новия форум на HUAWEI Consumer Business Group България. Той се отличава с интерактивен дизайн и различни функционалности. Платформата е разделена на множество категории, целящи да доставят максимално удобство на крайния потребител. В отворената тема „Технически въпроси“ например всеки потребител може да получи експертно мнение или съвет от онлайн екипа, който отговаря за техническата поддръжка за България, а в категорията „Най-нови“ посетителите на форума могат да се запознаят с най-актуалната информация, от която имат нужда.

Можете да откриете форума или HUAWEI Community на следния адрес: https://consumer.huawei.com/bg/community/

Ние веднага се заемаме с разглеждане на новостите в света на HUAWEI, а теб съвестваме да хванеш телефона си под ръка и запечатвайки емоциите около себе си, да участваш за страхотната награда. Галерията ти е чудесно място за вдъхновение, не се съмняваме.

23 велики филмови цитата, които разказват живота.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *