Сериали на седмицата: царство на пирати, безстрашни ченгета и сокол срещу зимен войн

Какво гледахме и продължаваме да гледаме напоследък

0 коментара Сподели:

Новите стрийминг зарибявки продължават – тази седмица с едно особено силно предложение: дългоочакваното най-голямо нещо от киновселената на Марвел The Falcon and the Winter Soldier; също така историческата документалка, пълна с шокиращи детайли The Lost Pirate Kingdom и полицейският сериал, който ще зарадва феновете на трилъра, City on a Hill.

The Falcon and the Winter Soldier

Най-смелият телевизионен проект на Марвел досега прави заявка за величие, равносилна на филмите на студиото, предназначени за големия екран. Този минисериал в 6 епизода продължава със събитията директно след финала на Avengers: Endgame, където Сам Уилсън (Сокола) се бори рамо рамо с Джеймс „Бъки“ Барнс (Зимния войник). 

В ролите отново се завръщат Антъни Маки и Себастиан Стан,

а режисьор е Кари Скогланд, работила по епизоди на сериали като The Handmaid's Tale, The Walking Dead и House of Cards. Първият епизод е смазващо добър – искаме още!

The Lost Pirate Kingdom

Има ли пирати в заглавието – там сме! The Lost Pirate Kingdomе доку-сериал, в който истински факти умело са примесени с филмови епизоди и драматизации. Ако искате да видите истинските Карибски пирати в целия им блясък ,като не са спестени детайли от техните войни и безчинства – това е сериалът. За разлика от чистите документалки тук получаваме и силните емоции на киното със специални ефекти и въздействащи сцени. 

Какво по-хубаво от това!

City on a Hill

Бостън в началото на 90-те. Градът е управляван от мафията, корупция е прояла отвътре всички нива на властта, полицията е безсилна срещу престъпниците. В тази ситуация без изход срещу системата се изправят един прокурор от Бруклин и уважаван, умерено покупен местен агент на ФБР, които успяват да донесат промяна за града. 

Сериалът е базиран на реалните събития, познати като Бостънското чудо,

а в главните роли блестят Кевин Бейкън, Алдис Ходж и Джонатан Тъкър, като полицейският трилър умело е примесен с епична драма и битка с бюрокрацията. 

Въпреки всичко, научихме по нещо. Ето поне 13 урока от пандемията.

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *