Сериали на седмицата: една супер двойка, разпилени отломки и шепа сребърници

Сериалите, които ни закачиха пред екрана през последните няколко дни

0 коментара Сподели:

Някога беше трудно да намериш какво да гледаш, сега предизвикателството е да ти стигне времето за всички яки сериали, които непрекъснато излизат. В средата на март следим три заглавия от 2021: любовна история с елементи на сай-фай в SUPERMAN AND LOIS; разследване на мистериозен инцидент с извънземен космически кораб в DEBRIS; свещеник в изгнание, който се бори със собствени (и не само) демони в 30 COINS.

Ето детайлите за най-интересните стрийминг сериали през седмицата:

SUPERMAN AND LOIS

Виждали сме Супермен във всякаква светлина – да спасява света, да спасява галактиката, даже да спасява Вселената.

В този сериал обаче се разкрива човешката страна на супергероя заедно с неговото семейство –

съпругата му Лоис и синовете му Джонатан и Джордан, които се връщат към корените си в Смолвил. Технически погледнато, Superman and Lois е спин-оф на Supergirl, оттам идва и съвпадението на част от героите, а сериалът се намира във вселената на Arrow, The Flash и Legends of Tomorrow, затова пък стилистиката е сходна. Дали връщането към простия живот ще се окаже най-правилното решение за супер семейството? Гледайте, за да разберете.

DEBRIS

Има сериали, които те печелят още с едно изречение в описанието. В случая то е:

двама агенти, на два континента, с две различни представи за живота се сблъскват с един инцидент и останки от извънземен космически кораб,

които са на път да променят съдбата на човечеството. Джонатан Тъкър, който ни е познат от Westworld, играе агент на ЦРУ, а Риан Стийл от Lovesick тук е в ролята на оперативен кадър от MИ-6. Шоуто стартира малко след инцидента и проследява разбулването на мистерията като паралелно двамата агенти се борят откритието да не попадне в грешните ръце. Ако сте фенове The X Files,Fringe или пък на добрите стари шпионски трилъри, със сигурност DEBRIS ще ви грабне.

30 COINS

Напоследък едни от любимите ни филми и сериали идват от Испания, така че 30 Coins, всъщност в оригинал се казва 30 monedas или на български – 30 сребърника.

Ако сте особено прозорливи, сигурно вече хванахте връзката –

една от монетите, платени от римляните на Юда за предателството на Исус, се е озовала в зачуканото селце Педраса, където почват да се проявяват паранормални явления. Налага се да се намеси отец Вергара, иначе бивш екзорсист, който се е покрил там, далече от света. Сериалът е толкова брутален, колкото звучи, а негов автор е майсторът на черните комедии, пълни с обрати, Алекс де ла Иглесия.

Тук говорим за Джон Хам

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *