Не всички, които се лутат по картата на света, са загубени

Geoguessr е новата мания и HiComm организират първия турнир по онлайн играта

0 коментара Сподели:

Geoguessr е игра, в която попадаш на случайна улица по света и в рамките на броени минути трябва да познаеш къде се намираш на картата. В последно време това приятно занимание вече има армия от фенове, които се борят със знания в епични турнири. Първият такъв Geoguessr Battle Royale организират нашите приятели от HiComm. Епичният сблъсък на титаните ще се проведе на 11.03.2021 (четвъртък) от 18:00, а сред участниците ще бъдат водещи стриймъри от българската онлайн сцена, част от които вече сте виждали пред камерата на HiComm Play и няколко стендъп комедианти за цвят.

Иначе феновете на Geoguessr в България вече не са никак малко.

Все пак в играта е намесена известна доза късмет, а както знаем, ние го имаме в изобилие. Най-забавното в Geoguessr: подборът на локации е случаен, с други думи очакваш неочакваното – можеш да попаднеш в град пълен с табели, но и на малък криволичещ черен път някъде в сърцето на Карпатите. Както се казва – шанс!

В първи турнир по Geoguessr Battle Royale на HiComm по знания за света и скорост на реакция ще се състезават Павел Колев, Христо „Icaka“ Стефанов, Данаил „Dido_D“ Чолаков, Петър  „Mr_Jackp0t“ Чолаков, Реймонд „Crazy R“ Георгиев, Персиян „Перси ARMY“ Петров, James the Gambler & Gery Gaming, Евгени „Gothika_47“ Николов, както и Тео Чепилов и Моника от Inside joke Stand up Comedy.

Ако се чудите каква е наградата, има, разбира се – уникален трофей с надпис ТОП ГЕОГРАФ. Кой ще го надигне героично над главата си, ще разберем този четвъртък. Както се казва в старите тъпи екшъни – може да има само един!

Това студио създава интериорен и екстериорен дизайн.

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *