Когато нощите са дълги, отиваме на Night Market

Четвъртото издание на базара ни събра за нощен онлайн шопинг

0 коментара Сподели:

Колкото и да не ни се иска, и най-любимите ни събития все някога свършват. Говорим за Night Market и първото онлайн издание на нощния базар, което се проведе в края на февруари. Най-добрите сред българските независими брандове, дизайнери и автори се събраха на едно място в онлайн пространстовото на nightmarket.bg, за да се запознаем с работата им и да подкрепим заедно по-добрите неща, made in BG. Успяхме да разглеждаме и пазаруваме с помощта на платформата Pop Up от Econt, която можеш да използваш и днес, за да продаваш и купуваш лесно и удобно от любимите си автори.

В Night Market IV участие като изложители взеха Bare Hands Society, Shulka, 45 Street, Stinky Socks, Knapp, Kloshar bags, Eastern Europe Finest, Goloka Wear, Square, Noks, Picenca, Kipra by Mangoshee, МАНЯК, Melanin, Deep Delicate, Low Life Arts, Nadya Ofan, Nimeria Shop, Cool Souls, 38., Db.hope, Dreamcatcher, Frea Vintage, Jovanovich by Nature, Kitty Talks, Low Life Arts, Svrakite, Shirtwise, Ирина Денева и Николай Въжаров. Ако си изпуснал събитието в сайта, който беше изграден в помощта на Сайт билдър ot Superhosting, можеш да потърсиш брандовете в социалните мрежи и да разгледаш нещата им – сигурни сме, че ще намериш нещо, което отговаря на вкуса ти.

Още отсега нямаме търпение да обявим петото издание на Night Market, но се надяваме следващия път да се видим на живо. Не, че във виртуалните срещи няма един особен чар, но да можем да танцуваме заедно, докато минаваме покрай щандовете на изложителите, е в основата на идеята за нощните базари, която се надяваме да можем да осъществим в пълна сила съвсем скоро. Дотогава те оставяме с историите на четирима от основателите на четири забележителни бранда, които участваха в Night Market. Виж какво ни разказаха Христо Петков, Дидо Пешев, Николай Геранлиев и Георги Стоилов

Night Market се осъществява с подкрепата на PokerStars, където те очакват разнообразни кариерни възможности в областта на IT, работа с клиенти или маркетинг.

А тук те срещаме с един друг небезисвестен градски агент – Джун Йошида.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *