Как звучи любовта в ушите на влюбените

Един любовен плейлист само с „наши“ песни

0 коментара Сподели:

Когато си помислиш за любовта, какво чуваш? Може би са вълшебните чуруликания на сладкопойни птици или плясък на вълни в прибоя. А може би си спомняш глъчката в бара, когато се запозна с твоя човек, или парчето, на което танцувахте за първи път? Като говорим за парчета – попитахме няколко двойки за техните песни. Онези, които предизвикват тръпки по гръбнака или моментално отвяват мисълта към спомен за любимото нещо, което правите само двамата. Това са любовните песни на влюбените птички, които чуруликат една към друга с обещание за днес, утре, вчера и всичкото завинаги, което може да се намери в света.

Зареждаме влюбения плейлист в стрийминг платформа по избор, но се уверяваме, че слушаме на правилното устройство. Важно е да изолираме всички останали шумове, за да се насладим на музиката докрай.

Тук на помощ идват Freebuds Pro от Huawei, които ни потапят в любимите звуци и – точно в унисон с празника – ни позволяват да останем винаги свързани.

Изживяваме музиката или се отдаваме на уединение, а според средата навън Freebuds Pro автоматично решават какво ни трябва, за да чуем любимата си музика в правилните честоти. Бонус точки слушалките събират, защото приемат звука дори на отдалечено разстояние от телефона, така че любимите хора ни чуват перфектно дори по време на видеоразговор.

А ако ти трябва малко вдъхновение за любовен плейлист, ето този, който сътворихме с помощта на Илия Григоров, Ива Гергова, Ража Елмад и Лили Йовнова – вдъхновен от техните любими хора за вашите.

Илия Григоров, Григовор

Започваме с Илия Григоров, а.к.а. Григовор, а.к.а. Илийката от Лого5, мастър на думите и в любовен дует със Савина Матакиева. БГ рап сцената е по-свежа и интелигентна, балгодарение на неговото присъствие.

„Моята приятелка и аз винаги пеем тази песен на караоке.

Повечето караокета са вкъщи, но сме пробвали и публично.

Никога никой не ни е ръкопляскал. Аз пея женската част.“

Ива Гергова

Ива Гергова и брандът ѝ Shulka те обгръщат в мекотата на ръчно тъкания памук. Ако още не си влюбен, ето нещо, по което със сигурност ще се захласнеш. О, да, и по магнетичните погледи на Ива и Георги също.

"Като всяка “млада” двойка тогава, ми се свиваше стомахът, като ми изпрати парче, особено такова, което не бях чувала. Помня, че го слушах на работа и

следях текста дума по дума, за да разбера какво точно послание иска да ми остави."

Лили Йовнова

Ако обичаш да четеш, най-лесно ще се намериш с Лили Йовнова и Александър Шпатов между редовете на книгите – тези, които сами са написали и онези, които ще ти препоръчат.

„Всеки, който е борил връзка от разстояние, би оценил песента заради текста. Съвсем личната причина да си е „наша“ е фактът, че всеки път щом гледаме клипа, ми се припомня, че съм с човек, който някога е бил скейтър. Координацията му към днешна дата с нищо не може да потвърди тази информация,

но го оставям да разказва уверено и опитвам да не се разплача от смях.“

Ража Елмад

Влюбени сме в Ража още от първите гигове на Dead Man’s Hat в София. Днес те издават втори албум, а ние се потапяме в музиката за любими хора на талантливата Ража.

„Кой по-добре разбира любовта от французите?

Тази песен и това видео е празненство именно на любовта с елеганс и стил в комбинация с естетична еротика.

Силно препоръчвам за късните часове на Св. Валентин. Тази песен е винаги част от моите френч електро събития, където селектирам френска музика.“

Тук събрахме най-добрата музика за 2020

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *