Go Taste Experience и най-добрите моменти от една перфектна петък вечер

Бърбън, барбекю и коктейли

0 коментара Сподели:

Какво изниква в ума ти, ако си помислиш за оптимално добре прекарана петък вечер? Няма да се учудим, ако кажеш, че обстановката в представите ти е бар, пивки коктейли и вкусна храна, плюс приятни разговори с хората около теб. Е, на 29 януари се пренесохме, поне виртуално, точно в такава обстановка.

Поканихме те на среща, която нарекохме Go Taste Experience, защото преплетохме преживяване, вкус и експеримент в едно.

Какво е бърбън и как се различава от другите типове уиски? Как да го консумираме и има ли правилен начин на сервиране? Защо бърбънът е идеалната съставка за барбекю сосове и как да се доближим до майсторлъка в барбекюто в домашни условия?

Как да си направим коктейли вкъщи?

Това са само част от въпросите, на които отговорихме заедно с Jim Beam – партньорите ни в това начинание.

Ако не си успял да ни гледаш по време на живото включване, don’t worry. Go Taste Experience остава на разположение в YouTube и Facebook, където можеш да се потопиш в света на бърбъна по всяко време. Освен ние, онлайн са и приятелите ни от Influencer.bg, които ни помогнаха информацията за събитието да достигне до теб и в Инстаграм, заедно с @martinka_v@meldi8@simeona.g@mrscoccinellitta@nucu__nucu и @stylish.toast

От опита ни досега едно е сигурно – ще искаш да останеш за по-дълго.

А ако си гледал директното включване, ето някои от най-забавните моменти, заради които си казваме, че искаме да си създаваме все повече поводи, за да се събираме заедно, макар и онлайн. 

Ако пък искаш да елиминираш готвенето, това са любимите ни ресторанти с доставка.

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *