Когато бях малък, мислех, че…

Така се казва най-горещата нова фейсбук група

0 коментара Сподели:

"Когато бях малък, мислех, че…" е Фейсбук група, която става все по-популярна с всеки изминал ден. И няма как да е иначе – кой не иска да чете за забавни истории, случили се с помощта на чистото детско съзнание. Следващите цитати са копи-пейстнати с оригинален правопис и пунктуация от постове в групата „Когато бях малък, си мислех, че…“. Всеки участник е продължил изречението с весела и трогателна история, а смехът е пълен!

Бранимира Веждарова

Че котаракът се казва Фчизми

Елена Божкова

Чудех се коя е Майка Мустара

Нина Добрева

…че губиш деТствеността си. Ми логично е, не ми спорете!

Георги Кючуков

Гледах "Пришълецът" с брат ми, и ми беше казал, че и на мен така ще ми изскочи.

Спах по корем сигурно цяла година да не му дам да излезе.

Също мислех, че костенурките нинджа наистина живеят в канализацията, и понякога виках към шахтите – " Рафаело", " Леонардо".

Гери Турийска

Едно странно съвпадение. Когато бях малка, баща ми като ми се караше ме наричаше "коза с коза". Преди 7 години се омъжих и станах Козева. Така чееее, внимавайте с думите

Теодора Каранешева

Че необходим означава "ненужен". Затова казвах, че баща ми ни е "обходим".

Цветелина Цекова

Баба ми наричаше дамското бельо “пликчета”. Бях в тотален шок, когато се преместих от Враца в София и госпожата по физическо ни каза да си носим екип и маратонки в пликче.

Тео Чепилов

Том и Джери са мъж и жена. Бях се подвел от скандалите, че са женени.

Димитър Кръчмаров

Нормалните кучета раждат по 5-до-10 палета, далматинците – по 101…

Нина Кирова

Като дете виждах образи и картинки във всички мозайки, шарки на дърво, мрамор и пясък. Майка ми доста се тревожеше от това. Напразно…станах дизайнер, не гледачка на кафе.

Александър Угрински

Че баналните неща са тясно свързани с бананите, а ядките – с ядовете.

Георги Иванов

Бях около 8-9 годишен, а тя малко по-голяма. Дойде и ме попитa “искаш ли да ходим?” Казах й “добре, къде ще ходим?”. Еми никъде не отидохме, ама и втори път не ме пита…

Мара Димитрова

Баба ми влагаше сериозни усилия да не раста проста и на 3-4 години знаех наизуст какво ли не…  ама си бях проста пак, щото така и не можех да схвана нещата като "ЖИВ Е ТОЙ, ЖИВ Е – ТАМ НА БАЛКАНА…" За мен тва беше някаква тъпотия – ЖИФЕТО И ЖИФЕ – ТАМ НА БАЛКАНА – как бяха могли идиотите да си кръстят двете деца с еднакви имена ЖИФЕ, че и да ги оставят сами на балкана…

Антоний Ласкин

Ето и от мен история, която надали някой в групата може да свърже със своето детство. Когато бях на 3-4 годинки, по-големият ми брат ме плашеше с Казанлък.

Звучеше ми като някакъв мутирал караконджул,

а което много помагаше това, че всеки път, в който се прибирахме отнякъде, брат ми се криеше в тъмното около блока и ръмжеше "ааааз съм казанлъъъъък".

Elitsa Borisov

..че "Веро" е самият препарат за чинии, а не марка. И сега може понякога да си кажем, че трябва да купим Веро, че се е свършило

Георги Ножделов 

Защо ДЪртанян е всъщност най-младият от “Тримата мускетари” и защо са трима, като са си направо четирима …

Моника Цветкова

Че видеото е гладно. Затова го напълних с вафли. Няма такъв бой…

Делян Илиев

…ако уцеля с плюнка дупките на седемте шахти от нас до училище, Симона от шести "б" ще се влюби и тя в мен.

Ния Йотова

Мислех си, че секс правят само в капиталистическите страни, понеже там са упадъчни по принцип. Знаех дълбоко в себе си, че мен моите родители от социалистическа България са ме направили, като са се целували с език. След като разбрах, че и българските бебета се правят чрез секс, ми се доповръщваше само като погледна нашите.

Още по-трудно ми беше да простя на баба ми и дядо ми. 

След може би месец размисъл реших, че трябва да оправдая всичките ми развратни предшественици, понеже все пак вероятно са правили секс само по 3 пъти в живота си и то по задължение. Веднъж на брачните си нощи ( представях си го като много неприятен, мрачен, но задължителен ритуал), и след това по още два пъти, за да направят децата си. Когато една нощ се събудих и на път към банята хванах майка ми и баща ми да правят секс за четвърти път, вече не можах да намеря никакво оправдание за нищо.

Адриана Красимирова

Никога не скачах на дама и ластик ,за да нямам дълги цици. Сега виждам , че файда нямало.

Горан Петков

Имах книжки на библиотеката "Смехурко", но през цялото време заради странното лого го четях библиотека "Мехурк". Даже убеждавах майка ми, че има такава дума.

Мария Николова

Аз пък ще издам сестра ми Hristina Nikolova , която няма да си признае, но като беше малка си мислеше, че аз се казвам "Какати". Понеже всички от семейството все ѝ повтаряха "Кака ти това, кака ти онова…" В резултат на което, редовно имаше изказвания от рода на: "Маааамооо, а пък Какати ме удари

Васил Гунев

Когато бях малък си мислих, че има само една "режисьорна дублажа" и тя е Трендафилка Немска.  Това е едно от малкото неща, в които твърдо бях сигурен.

Кристина Караколева

Мислех, че на актьорите, които умират във филмите, им дават много пари няколко месеца преди филма, за да се наживеят хубаво и после реално ги убиват

Йоана Мирчева

Веднъж на гости ни беше госпожата ми по пиано и аз реших да впечатля нея и родителите ми със "стихче" , което гравитираше на площадката и което мислех, че е нещо много  умно. То гласеше: „5 без 5, време за минет , ти си на ред!“… Пълно мълчание, госпожата се смее, на нашите им е неудобно. Никой не обяснява какво съм казала. Разбрах по-късно. Може би затова се отказах от поезията.

Martin Markov

Пратиха ме за течен шоколад "Минети" и упорито настоявах да го получа от горката продавачка.

Даде ми Финети и ми каза, че за другото ми било рано.

Анна Виткова

Някой сети ли се за: “ Детство мое, наръсено етажно”?

Петьо Петков

Ела тука няма да те бия , е истина…

2020: Благодарим и довиждане!

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *