Сериали на седмицата: бразилски чудовища, златотърсачи и съдия пред избор

Сериалите, които си струват в третата седмица на февруари

0 коментара Сподели:

Всичко е покрито със сняг – идеално време да се заровим под завивките с някой нов сериал. От заглавията през последните седмици подбрахме три достойни за емоционална инвестиция. Това са: INVISIBLE CITY, където еко ченге се забърква със създания от бразилката митология; приключенската мистерия за златотърсачи в Нова Зеландия през 60-те… 1860-те, както и един съдия в Ню Орлиънс, който е изправен пред най-трудния избор в живота си.

Ето повече за горещите сериали през тази седмица:

Invisible City

Един енвайърментал детектив се оказва забъркан в разследване на убийство. Сякаш това не е достатъчно напрягащо, той се озовава между два свята – реалността и ъндърграунд вселена, обитавана от митологични бразилски чудовища. Историята се качва на следващо ниво, когато се оказва, че

случаят, който разследва, прилича на смъртта на съпругата му,

а мистериозни мъртви розови делфини се появяват в Рио де Жанейро. Ако обичате криминални филми с елементи на фентъзи – Invisible City е вашият сериал!

The Luminaries

Нова Зеландия, 1866. Златната треска е в разгара си и всички средства са позволени в преследването на съкровищата. Сериалът The Luminaries е създаден по историческия роман „Светилата“ на Елинор Катън

– най-младия носител на престижната литературна награда „Букър“,

а сюжетът проследява трудния живот на герои, решени да забогатеят на всяка цена. Сред брилянтния актьорски състав с роли блестят Ив Хюсън и Ева Грийн, а шестте епизода на минисериала се гледат буквално на един дъх.

Your Honor

Голямото дългоочаквано завръщане на Брайън Кранстън със сериал от класата на Breaking Bad. Историята има най-грабващата за екрана завръзка: синът на съдия от Ню Орлиънс, без да иска, убива тийнейджър с колата си. Когато научава за случилото се, героят на Брайън Кранстън настоява синът му да се предаде в полицията. После обаче научава, че починалото момче е син на мафиотски бос, и решава да унищожи уликите.

Това предизвиква верижна реакция от събития, едно от друго по-драматични.

Ако обичате морални дилеми и непрекъснати обрати – в Your Honor има изобилие и от двете.

Жа Жа Габор – в главната роля 

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *