Спечели пътуване до Дъблин за теб и трима приятели

Jameson ти подарява лятно пътешествие, а ти трябва само да им кажеш какво ти липсва за пълно щастие.

0 коментара Сподели:

Съвсем наскоро ти разказахме за големия победител от конкурса за късометражно кино JAMESON SHORT FILM AWARD 2018, а сега ти припомняме, че JAMESON освен киното подкрепят и пътешествията. Когато пък стане дума за тях, ние нямаме търпение да се възползваме максимално от всички налични предложения.

Ето защо с две ръце съветваме и теб да се включиш в поредното JAMESON предизвикателство, което изисква само да споделиш с тях до 31 март отговорите на въпроса:

„Какво още ти липсва, ако вече си на бара с приятелите и любимото си уиски Jameson?“.

Ако си от онези оптимисти, които смятат, че и от най-готиното може още по-готино, то този конкурс е точно за теб. Със сигурност вече имаш два-три интересни и вдъхновяващи отговори на въпроса, които автоматично могат да ти спечелят незабравимо пътуване до Дъблин, а най-добрата новина е, че можеш да вземеш с теб и трима приятели. Към цялото това удоволствие ти и тримата твои другари ще получите  посещение в Jameson Distillery Bow Street, както и имената ви, гравирани на бара, а ние за по-хубаво от това – изобщо не се сещаме.  Ограничения в отговорите и дължината им няма, така че смело се впускай в състезанието за Дъблин трипа. Единственото, което трябва да направиш, е да вземеш чаша Jameson за вдъхновение, а след  това да отидеш точно тук, да попълниш данните си и да отговориш на въпроса. Ние ти желаем късмет, а ако си от печелившите, задължително чакаме картичка. Успех!

Ако търсиш още  JAMESON вдъхновение – не пропускай филмите, които да гледаш само на пълен стомах.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *