Кино на открито през втората седмица на септември

Три български продукции ще се излъчат от 8 до 10 септември

0 коментара Сподели:

И тази седмица ти представяме накратко селекцията от филми, които можеш да видиш в One More Кино.

ЧУЖДЕНЕЦЪТ (8.09.)

One more кино, Чужденецът

Българският филм на Ники Илиев е една приятна комедия, тематизираща трудностите на чужденците, попаднали в любовния плен на българка. Филмът проследява историята на французин, командирован в България, и Магдалена, в която се влюбва по време на престоя си тук. Темата е изключително актуална, предвид броя на българите, живеещи в чужбина, които всяка година водят чуждестранно гадже в България, за да го запознаят с родината си. Освен зад камерата, Ники Илиев участва и в самия филм, както и Любомир Ковачев, Саня Борисова, Валентин Гошев, Елен Колева, Асен Блатечки, Катрин Готие и Кристоф Ламбер.

 

АВЕ (09.09.)

One more кино, Аве

„Аве“ е историята на 17-годишно момиче, тръгнало на автостоп да търси брат си, който е наркоман. По пътя Аве среща Камен, а обстоятелствата и прекараното време заедно водят до влюбването им един в друг. Това ще е премиерата на българската лента, чийто режисьор е Константин Божанов. В ролите ще видиш Ованес Торосян, Анжела Недялкова, Николай Урумов, Йосиф Сърчаджиев, Бруно С, Мартин Брамбах, Евгени Михайлов, Койна Русева и други.

 

МОМЧЕТО, КОЕТО БЕШЕ ЦАР (10.09.)

One more кино

Ако си фен на българската история, то тогава трябва да гледаш филма на Андрей Паунов на сцената на One More Кино. Той разказва историята на последния български цар – Симеон Сакскобургготски, от изгнаническото му детство на момче цар, през славното му завръщане като министър-председател до последвалия политически провал в един от най-големите експерименти на демокрацията в наши дни.

А какво те очаква в края на тази седмица, можеш да видиш тук.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *