The Smugglеrs Соllеctivе

Винтидж градинско парти в центъра на София

0 коментара Сподели:

Ако още те държи Гетсби треската и искаш отново да се потопиш в атмосферата на 20-те и 30-те години на миналия век, тогава лятната градина Once Upon A Time … BIBLIOTEKA е твоето място. Точно в 15 часа на 14 септември The Smugglеrs Соllеctivе те канят за трети път на винтидж пикник парти! Smugglers Swing Club: Vintage Garden Party обещава едно автентично пътуване в миналото, придружено от джаз и суинг ритми в следобедните часове, в прохладната сянка на някое вековно дърво в един от най-красивите столични паркове.

Диджеите от The Smugglеrs Соllеctivе са селектирали най-доброто от Swing, Jazz, Rock’n’Roll, Rockabilly и Doo Wop музиката от 20-те години до наши дни. Освен хубава музика, Любителите на модата ще могат да посетят щандовете с ретро аксесоари, бужута и дрехи на различни столични бутици и винтидж марки. Специална алея с колички за сладолед, пуканки, захарен памук и други вкусотии ще е на разположение на гостите по всяко време.

Once Upon A Time Biblioteka, The Smugglеrs Соllеctivе, винтидж, пикник,

За най-големите фенове на чара на отминалите времена ще има и винтидж будоар, където дамите ще могат да се преобразят като звезди от Златната ера на Холивуд, с ефектна ретро прическа и грим, а за мъжете ще бъде изложен единствен по рода си ретро автомобил.

Събитието ще завърши към 22 часа, а входът е напълно безплатен.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *