ON! Fest

Третото издание на фестивала обещава да бъде още по-мащабно и интересно

0 коментара Сподели:

Между 20 и 22 септември за трета поредна година ще се проведе ON! Fest – единственият по рода си в България и на Балканите фестивал, който събира всички течения на съвременното градско изкуство, забавления, образование, спорт и начин на живот.

Концепцията на фестивала предвижда активното участие на посетителите в различните програмни елементи, включващи музика, танци, графити, технологии, видеоигри, фотография, азиатска култура, градски и екстремни спортове. Те ще бъдат разделени на тематични ON! Зони, като във всяка от тях ще има работилници, открити уроци, дискусии и образователни формати, най-често провеждани от гостуващи чуждестранни и български артисти.

Inter Expo Center, ON! Fest, Modestep, Black Sun Empire, Total Science

ON! Fest не само представя новостите и подкрепя създаването на традиции в представянето на качествената градска култура – фестивалът е успешна платформа за комуникация, поле за обмен на идеи и контакти, която стимулира нови сфери на интереси сред младите хора. Програмата ще включва и три събития които представят развлекателната индустрия в нейния образователен, професионален и бизнес аспект – конференцията за разработка на игри GDS Bulgaria, първата българска музикална борса MusicPRO и предприемаческата конференция Innov8.

Музикалната част е поверена на Modestep, холандското дръм енд бейс трио Black Sun Empire и Total Science, които ще направят едно незабравимо шоу на традиционното парти „HMSU Класика“, което ще започне от 22 часа. Билети за партито и ON! Fest вече се продават в мрежата на EVENTIM.BG и ще започват от 15лв.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *