Популярните пътешественици в Instagram, които са превърнали хобито си в професия

Реши ли къде ще пътуваш тази година?

0 коментара Сподели:

Ако все още се чудиш за кое екзотично място да опаковаш куфарите си през новата година, ние имаме качествена доза вдъхновение за теб: най-популярните пътешественици в Instagram, които са превърнали хобито си в професия.

Това са така наречените travel influencers, чиито Instagram акаунти привличат хиляди последователи благодарение на спиращи дъха фотографии. От диви тропически острови до пленяващия чар на мегаполисите – топ пътешествениците в интернет споделят в социалните си мрежи най-ярките детайли от авантюристичния си начин на живот (за който, признаваме, си мечтаем тайничко и ние). Техните Instagram акаунти са ежедневната глътка приключение, от която имаме нужда, затова ти предлагаме отбрана селекция на блогърите авантюристи, които имат най-голямо влияние в социалните платформи:

Brian Kelly – The Points Guy

Brian Kelly стартира блога си The Points Guy с мисията да дава полезни съвети за получаване на повече точки от кредитни карти и ефективното им използване при  
пътувания. Към днешна дата блогът му се е превърнал в пътеводител №1 за всеки, който търси максимума от програмите за лоялност и най-добрите сделки за пътувания.
С 4 млн. уникални посетители месечно в блога и над 145 хил. последователи в Instagram, Brian Kelly е един от най-популярните инфлуенсъри през 2018 г.

Трябва да отбележим, че от февруари тази година брандът има нов Instagram акаунт – @ThePointsGuy, който вече набира скорост и привлича хиляди фенове. Но ние ти препоръчваме да не пропускаш да последваш и самия @BrianKelly, за да се полюбуваш на още от непознатите чудеса на природата.

Kiersten Rich – The Blonde Abroad

Тя е Kiersten Rich – фотограф и travel блогър с 494 хил. последователи в Instagram и с един от най-вдъхновяващите блогове за пътешествия и приключения – The Blonde Abroad. Kiersten изоставя корпоративната си кариера, за да пътува из света и да преоткрива необятната красота на различните държави. Тази нейна страст обаче се превръща в професия и днес Kiersten прекарва поне 9 месеца в годината в пътешествия, които документира в блога и социалните си мрежи.

Eric Stoen – TravelBaboo

Той е Eric Stoen и обикаля света заедно с децата си, което съвсем не му пречи да споделя всяка приказна локация, която посещават заедно. Eric събира над 65 хил. последователи в Instagram, превръщайки се в един от водещите инфлуенсъри в бранша.

Murad и Nataly Osmann – Murad Osmann

Фотографът Murad Osmann и неговата съпруга си спечелват световна популярност, когато той споделя снимка на Nataly, водеща го за ръката по улиците на Барселона. Двойката едва ли е предполагала, че ще създаде една от най-разпознаваемите и емблематични серии снимки в Instagram, известни като #FollowMeTo. През 2018 г. Murad и Nataly Osmann имат над 4.5 млн. последователи в Instagram, а основният им акаунт все още е пълен със снимки на Nataly, гледаща към поредната им красива дестинация. Последвай ги и ти, няма да съжаляваш!

Damon и Jo – Damon and Jo

Двама пътуващи ютубъри, които ще те заразят с непринудения чар на 90-те и бунтарския дух на милениалите. Те са Damon и Jo – свежи инфлуенсъри с над 886 хил. абонати в YouTube канала си, нестандартни пътешественици и автори на предаването Shut Up and Go, в което споделят приключенията си. Двойката публикува по няколко видеа на седмица, всяко от които – на различен език. Може да избираш между португалски, английски, френски, италиански, испански и немски.

Kate McCulley – Adventurous Kate

Kate McCulley решава да обикаля света сама, когато е на 26 години, като документира щурите си преживявания в блога Adventurous Kate. Тя е сред топ 10 travel инфлуенсъри на Forbes и горещо ти препоръчваме да я последваш, включително и в Twitter.

Louis Cole – FunForLouis

Всеобщият ни любимец с британски корени Louis Cole има над 2 млн. абонати в YouTube канала си, в който публикува ново видео почти всеки ден. Instagram акаунтът му е повече от впечатляващ, а мисията му е да вдъхновява и според нас е повече от успешна.

Dave и Deb – The Planet D

The Planet D е блог за пътешествия, създаден от съпрузите Dave и Debra, който печели множество награди. Превръщайки се в топ инфлуенсъри, Dave и Deb събират над 130 хил. последователи в Twitter, а блогът им съдържа полезни съвети за всеки пътешественик – от традиционните туристи до любителите на приключенията.

John DiScala – Johnny Jet

John DiScala, както е истинското име на Johny Jet, е синоним на travel guru. Всъщност John DiScala е ветеранът сред блогърите пътешественици – той започва да обикаля света  
през 90-те години и още през 1995 г. стартира нюзлетър, а 4 години по-късно пуска първия си информативен уебсайт. Освен в Instagram добра идея е да го последваш и в Twitter, където има над 119 хил. фенове, които очакват с нетърпение всяка следваща дестинация.

Chris Burkard – Chris Burkard

Още един пътуващ фотограф, запечатващ красотите на най-живописните кътчета от планетата ни. Chris Burkard има цели 2,9 млн. последователи в Instagram профила си и има защо – фотографиите му на северното сияние и величествени пейзажи са едни от най-впечатляващите, които можеш да намериш в интернет.

След подобна селекция искрено се надяваме да сме те заредили със здравословно количество wanderlust, за да погледнеш отвъд познатия хоризонт.

Виж още за живота на инфлуенсърите!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *