Как да стигнеш до Доминикана в три лесни стъпки

Мислиш си, че снежнобелите плажове на Доминикана са далечен мираж, но ние ще ти обясним как да стигнеш дотам за точно 150 лв.

0 коментара Сподели:

finduslost.com

Няма нищо по-прекрасно от това да си на някое топло местенце в началото на май, да пийваш коктейл на плажа или да разглеждаш местната флора и фауна. Понякога тези желания ни се струват като далечен блян, но съвсем наскоро открихме, че мечтите се сбъдват. Доминикана е дестинация, на която отдавна сме хвърлили око заради атрактивните ѝ природни дадености, снежнобелите плажове и колоритните местни, а сега съдбата ни се усмихва, защото благодарение на Сердика Център и малко желание това екзотично пътуване може да е наше само срещу скромните 150 лв. Не ни вярваш? Давай смело надолу.

СТЪПКА ЕДНО КЪМ ЩАСТИЕТО – ИЗБИРАЙ УМНО!

Помниш ли как си спестявал, проверявал си през минути евтините полети във всички възможни сайтове, а след това парите за мечтаната почивка са изтичали по всевъзможни канали в незнайни посоки. Изборът е нещо, което е важно в цялото планиране на една мечта, а правилният избор е да намериш съмишленици в начинанието. Твои хора, които да се грижат за комфорта ти по пътя към далечни и топли дестинации.

Замислял ли си се, че понякога с малко може да се постигне много, а точното място, което всекидневно посещаваш, може да се окаже късметлийският ти спот,

който да е твоят билет за плажа. 

СТЪПКА ДВЕ – ИНВЕСТИРАЙ!

Колко пъти са ти казвали, че пазаруването само те кара да пилееш средства, които може да вложиш в нещо по-полезно и смислено? Е, ние пък ти казваме – пазарувай смело! Пазарувай щедро и с усмивка на уста, защото благодарение на Сердика Център можеш да отлетиш до красивата Доминикана само за 150 лв. Просто трябва да пазаруваш за точно толкова или повече в един ден (който и да е) от магазините на Сердика Център и след това да пуснеш един талон в специалната им урна на бюро Информация.

Още на 20 април ще разбереш дали си големият късметлия, който ще открие цветовете на Доминикана.

Ако още отсега сърцето ти щастливо бие при тази новина, виж стъпка три за още подробности.

СТЪПКА ТРИ – СЪБЕРИ ПЛОДОВЕТЕ!

Играта на Сердика Център „Твоят билет до Доминикана“ продължава чак до 20 април, така че все още имаш огромен шанс да грабнеш това вълнуващо деветдневно пътешествие за двама на стойност до 5100 лв., които се поемат изцяло от любезните домакини. Още по-страхотно е, че кралицата на Карибския басейн ще те очаква между 3 и 14 май в пълния си блясък, когато всички тук още ще си мечтаем за плаж, море и слънце, а от това по-хубаво май няма накъде. За пълните условия на това неустоимо предложение виж тук и не забравяй, че големият победител ще стане ясен на 20 април, когато ще се тегли томболата. Успех, стискаме палци и ако случайно ни изпревариш по пътя – чакаме картичка!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *