Изживей музиката на Delilah на живо

Ще я видим на 28 април в Sofia Live Club по покана на COMMA Group

0 коментара Сподели:

Through the darkest shades of grey, I see beauty in the rain. I find myself, I find myself.

Готината Delilah… Колко ли сме хората, всъщност по-скоро момичетата, пели Shades Of Grey с пълно гърло. Няма как да се преброим пък и не е толкова важно. По-важното е, че може да дадем свобода на гласните си струни заедно. Както на това парче, така и на много други любими,при това в хорово изпълнение със самата Delilah. Защото тя ще пее на живо за нас и с нас само след няколко седмици.

На 28 април Delilah ще ни чака в Sofia Live Club.

Британската изпълнителка е специалният гост, а музиката ѝ –незаменимият подарък, поднесен от COMMA Group за 7-ия им рожден ден.

Палома Стокър ще грабне микрофона точно в 21:00 часа, но вратите на клуба ще бъдат отворени час по-рано. Тогава ще ни посрещне BAGERZIEV, а в компанията на неговия подгряващ сет ще се заредим с подобаващото настроение за партито. Всичко говори за няколко часа усмивки, танци, качествена музика и бъдещ спомен, който ще пазим дълго, ако не и завинаги. 

Иначе историята за първата близка среща на Delilah с музиката е дълбока и докосваща. Тя написва първата си песен през 2002 г. под много емоционално състояние, веднага след като загубва втория си баща. Песента се получава изключително добре, стойностна и веднага привлича вниманието на Atlantic Records. В този момент изпълнителката избира и своя псевдоним – Delilah, който носи името на кубинската ѝ баба.

През 2011 г. излиза сингълът Time, който е създаден съвместно с Chase & Status. Видеото към парчето набира 21 милиона гледания в YouTube. През есента на същата година Delilah представя и самостоятелната си песен Go. Тя е част от дебютния ѝ албум From the Roots Up,който е изключително харесван и се изкачва на 5-о място в музикалните класации на Острова. Следва дълга пауза, но не завинаги.

След дълго мълчание Delilah идва в София като независим артист, със свой собствен лейбъл (No Label Records).

Новият сингъл What About Luv ще бъде издаден на 13 април. С препратка към 80-те и 90-те години албумът напомня за Sade, Patrice Rushen, Aaliyah и Amy Winehouse.

Билети на:
* касите на EasyPay в цялата страна и online на EpayGO
* Eventim
(Office 1, OMV, Технополис, Български Пощи, Usit Colors, НаТъмно, билетен център НДК)

Не се бавете много, нищо чудно да се изчерпат бързо. Събитието е тук.

Ето кои са и лошите момичета в бизнеса.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *