Absolut ни показват голата истина в най-смелата си кампания

Провокативни голи видеа, бар турне от ХаХаХа ИмПро театър и още в най-новата кампания на Absolut – „Nothing to Hide”.

0 коментара Сподели:

Обичаме креативните идеи, а когато те са съпроводени със смисъл и доза провокация,  ни стават бързо любими. Ето защо най-новата кампания на нашите приятели от Absolut – „Nothing to Hide” ни залепи пред мониторите.

Може би най-смелата за бранда до момента, кампанията ни показва серия от видеа с техни служители, които съвсем приятно голи ни разказват за прозрачния производствен процес на водката.

Absolut държат да подчертаят качеството на продукта си, както и смелата си визия за развитие на компанията, като освен нестандартните видеа, специално за българските си почитатели от марката са се погрижили да им подарят много забавление и смях с известния импровизационен театър ХаХаХа ИмПро, който започва и първото си бар турнe.

Приятното събитие ще е съпроводено с импро театрално шоу, което няма какво да крие и ще забавлява посетителите на най-любимите ни софийски барове. Най-хубавото от всичко е, че шоуто освен гарантирано, ще бъде и безплатно. За бонус на всички присъстващи пък, то ще завършва с предизвикателство от комиците към гостите с игра от типа на „Истината или се осмеляваш“, в която най-смелите ще получат атрактивни награди.

Официално ти прошепваме, че турнето, което не е за изпускане, стартира на 12 април в бар KICK’s и продължава през целия месец – в Timeless café  на 17 април, „Бар Петък“ на 19 април, City Stage на 25 април и Public на 26 април. Ние лично нямаме търпение да се посмеем, да свалим маските и съвсем откровено да си кажем голата истина, без нищо за криене. На теб пък напомняме, че всички подробности около бар турнето на ХаХаХа ИмПро театър може да намериш тук, където те очакват и отделните дати на всяко събитие. А за видеата на Absolut следи смело нета. И не забравяй – пролетта е за готини събития точно като това, за сваляне на маските и за отговорна консумация. Наслади ѝ се смело и разумно, а ние ще те чакаме на следващото импро театрално шоу.

Ако искаш още театър и танц в едно – не забравяй, че започва международният фестивал за съвременен танц и пърформанс "Антистатик".

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *